П'ятниця 18 Жовтень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Життя в дусі терпимості, єдності та послуху Богу

Будь терпимим і співчутливим до своїх братів і сестер, не осуджуй їх за їх гріхи, але допомагай їм нести їх вантаж. 🤲🌿🙏

Не розділяй церкву на "добрих" і "поганих", "нових" і "старих", але ділися благословеннями, незалежно від того, чи є вони матеріальними чи духовними. 🙌💒💖

Наслухайся Духа, щоб можна було діяти за Його водою. Будь у постійному спілкуванні з Богом і відкритий до Його направлення. 🕊️🔥💫

І роби це постійно - не зупиняйся на одному вчинку добра, але живи в постійній готовності служити і ділитися любов'ю і милосердям. 🤝💖🌟

23.06.2023

Милість - це Божа невичерпна любов і прощення, яке він надає нам навіть тоді, коли ми не заслуговуємо на нього. Милість Божа змінює наше життя і дає нам новий початок. 💗🌅🌻

Надія - це те, що дає нам силу і витримку, навіть у найважчі часи. Бог є джерелом нашої надії, він вірний і завжди виконує свої обіцянки. 🌟🙏🌈

Вдячність - це наше визнання Божих благодатей і подяка за все, що ми маємо. Кожен день ми можемо знайти багато причин для подяки Богу за Його доброту і щедрість. 🙌🌺🌿

Сила випробувань - хо...

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей

❤️Радість – це коли душа перестає просити те, чого у неї немає, і починає радіти тому, що є🌸

Нічого не дає мені  більшого утішення, ніж думка, що  я в руці Бога 💕 

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей .    
Щастя бути з Богом💙

📖Усе мені можна, ...

Життя в любові, єдності та служінні: Відкрийте серце та змінюйте світ

Життя в любові, єдності та співчутті ❤️🤝🌿

Це заклик до того, щоб жити відкритою серцем, проявляти любов та співчуття до інших людей. Кожен момент нашого життя має бути наповненим взаєморозумінням, терпимістю та готовністю допомагати один одному. Важливо розуміти, що кожна людина має свої проблеми, і ми повинні бути готові підтримати і зрозуміти один одног...

Відкриваючи Скарби Духовності: Мудрість, Щастя і Божа Присутність

Істинна мудрість полягає в пізнанні себе і розумінні інших 🌿🌍🌟

Істинна мудрість глибоко корениться в присутності Божественного світла, яке відкриває нам пізнання самих себе та розуміння інших. Коли ми занурюємося у споглядання Божої мудрості, наші серця наповнюються милосердям і розумінням, а наші думки стають проникливими. Це пізнання створює прекрасну спіль...

Радість духовного розвитку: Відкривайте глибини мудрості та любові

Сила молитви: 🙏🔥 Піднятися над перешкодами завдяки спілкуванню з Богом

Опис: Молитва - це не просто слова, а сила, що зв'язує нас з Божественною реальністю. У моменти складнощів і випробувань, молитва допомагає нам знайти внутрішню силу, натхнення і впевненість. Вона надає нам спокій і здатність піднятися над будь-якими перешкодами, заряджаючи нашу душу і серце Б...

Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії

🙏 "Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії."

⛪️ "Мов світло у темні, Ісус відкриває шлях до Бога і просвітлює наше духовне життя."

🌟 "Ісус - це, наче живий втілення Божої любові, яке змінило хід історії людства."

🕊️ "Як голуб миру, Ісус приніс до с...

Мов хвилі на океані, божа благодать обіймає наші душі ніжною силою, надаючи нам рух та напрямок у нашому подорожі життя

🌟 "Божа благодать - це ніби витончений танець, у якому наші життєві кроки плетуться з дотиками небесної грації."

🌈 "Мов аромат квітів, божа благодать надає нашому існуванню ніжність та красу."

🎁 "Божа благодать - це, наче дарунок, що завжди випадає саме вчасно, даруючи нам несподівану радість та підтримку."

...

Надія во Христі - це, наче ранковий світанок, який нагадує нам про можливість нового початку кожен день

💫 "Надія во Христі - це, ніби світловий промінь, що проникає крізь хмари сумнівів і дарує нам впевненість у майбутньому."

🌱 "Мов перший весняний бутон, надія во Христі допомагає нам рости та розцвітати в духовному житті."

🌄 "Надія во Христі - це, наче ранковий світанок, який нагадує нам про можливість нового початку кожен день...

Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості

🙏 "Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості."

🕊️ "Мов голубка миру, прощення і відпущення приносять внутрішню гармонію та зцілення."

⚖️ "Прощення і відпущення - це, наче рішення судді, яке відпускає нас від багажу образ та злоби."

🌄 &qu...

Віра і втілення - це, наче об'єднання небесного та земного в одному серці, де наша віра перетворюється на дії і вчинки

🌟 "Віра і втілення - це, наче об'єднання небесного та земного в одному серці, де наша віра перетворюється на дії і вчинки."

🌄 "Мов ранковий промінь, віра і втілення розсвічують шляхи життя, які ведуть нас до Христа."

🕊️ "Віра - це, наче птах, що підноситься вгору, а втілення - це його польот у реальності нашого житт...