Неділя 08 Вересень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Надія на воскресіння - це основний принцип християнської віри. Вона вказує на безсмертя душі та обіцянку вічного життя після смерті. ✝️🌅🕊️

Покора - це властивість, що нагадує нам про скромність і покору перед Богом. Вона допомагає нам визнати Його владу і волю у нашому житті. 🙇‍♂️🙏⛪️

Благодать - це Божий надзвичайний дар, який простирається до нас через Його милосердя і любов. Ми можемо отримувати благодать через нашу віру і покаяння. 🌟🙏💖

Спільнота вірян - це збірна сила людей, які об'єднані в християнській вірі. Спільнота допомагає нам навчатися, підтримувати один одного та виконувати Божі заповіді. 👥🤝⛪️

Милосердя до ближнього - це вияв любові та турботи про інших, особливо про тих, хто потребує допомоги. Ми повинні бути милосердними та щедрими, так як Бог милосердний до нас. ❤️🤲🌍

Радість в Господі - це надійна і безсмертна радість, яку ми отримуємо від нашого відношення з Богом. Вона наповнює наше серце світлом і вірою. 😊🌟🙌

Надія на воскресіння - це основний принцип християнської віри. Вона вказує на безсмертя душі та обіцянку вічного життя після смерті. ✝️🌅🕊️

23.06.2023

Добродетель - це, наче блискучий діамант, який виражає вищі якості нашої душі

🌟 "Добродетель - це, наче блискучий діамант, який виражає вищі якості нашої душі."

🌿 "Мов джерело добра, добродетель витікає з нашої внутрішньої сутності та плекає віртуозність доброго вчинку."

⚖️ "Добродетель - це, наче рушійна сила справедливості, що веде нас до найвищих моральних висот."

🤝 "...

Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння

🔥 "Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння."

🌌 "Мов зірки на нічному небосхилі, дари Духа Святого розсіюють темряву і показують шлях до істини."

🌟 "Дари Духа Святого - це, наче палітра художника, де кожен дар приносить унікальний колір до панорами нашого духовного...

Страх божий - це, наче почуття благоговіння перед величністю та святістю Бога

⛪️ "Страх божий - це, наче почуття благоговіння перед величністю та святістю Бога."

🕊️ "Мов переповнена ріка покори, страх божий вказує на наше визнання Божої влади і гідності."

🌄 "Страх божий - це, наче розуміння незвістності Божого плану та глибокої таємниці духовного світу."

🔥 "Мов по...

Служіння в церкві - це, наче об'єднання наших дарів та зусиль для будівництва духовної спільноти

🏛️ "Служіння в церкві - це, наче об'єднання наших дарів та зусиль для будівництва духовної спільноти."

🤝 "Мов пазловий шматок, служіння в церкві допомагає нам знайти своє місце та приносити внесок у Божій роботі."

🕊️ "Служіння в церкві - це, наче відданість душі Богу через обслуговування інших."

<...

Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям

•Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям...

Наприклад, не всі змогли прокинутися сьогодні вранці; вчора дехто заснув востаннє. Не кожного ранку зустріли смачним сніданком дружина, діти чи мама. Не кожен має зір, щоб побачити, який сьогодні прекрасний день, і слух, щоб почути голоси птахів та коханих. Будьте вдячні!•

Молитва - це, наче дзеркало, в якому ми відображаємо свої думки та почуття перед Богом

🙏 "Молитва - це, наче дзеркало, в якому ми відображаємо свої думки та почуття перед Богом."

🌟 "Мов місто спілкування з Небом, молитва з'єднує нас з Богом, навіть коли слова не вистачає."

🕊️ "Молитва - це, наче поклик душі, який з'єднує нас з Богом і допомагає знайти внутрішній спокій."

🌄 &...

Милість - це Божа невичерпна любов і прощення, яке він надає нам навіть тоді, коли ми не заслуговуємо на нього. Милість Божа змінює наше життя і дає нам новий початок. 💗🌅🌻

Надія - це те, що дає нам силу і витримку, навіть у найважчі часи. Бог є джерелом нашої надії, він вірний і завжди виконує свої обіцянки. 🌟🙏🌈

Вдячність - це наше визнання Божих благодатей і подяка за все, що ми маємо. Кожен день ми можемо знайти багато причин для подяки Богу за Його доброту і щедрість. 🙌🌺🌿

Сила випробувань - хо...

Милосердя - це вияв любові до наших ближніх через конкретні дії. Ми повинні бути милосердними так само, як Бог милосердний до нас. 🤲❤️🙏

Віра без дій - мертва. Наша віра повинна виявлятися в наших діях і взаємодії з оточуючими. 🙏🔥👥

Любов - найвища сила, яка перетворює серця і міняє світ. Практикуймо любов у всіх наших взаємодіях. ❤️💪🌍

Благодать Божа - безмежна і не заслужена. Ми маємо розповідати про неї і поділитися нею з іншими. 🌟🙌㇧...

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Любов - це найвища заповідь, яку Христос залишив нам. Вона є силою, що змінює світ, і вона втілюється в наших діях і взаєминах з іншими. ❤️🌍🤝

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Милосердя - це прояв Божої люб...

Любити...

Любити — це означає дарувати Любов
Тому, хто не знає Любові.
Тому, хто просить Любові.
Тому, у кого нема Любові.
Тому, хто не має дару Любові.
Тому, хто не вміє просити Любові.
Тому, хто нічого не знає про Любов.
Тому, хто не знає сили Любові.
Тому, хто вважає себе недостойним ще раз прийняти Любов.
Тому, що був невірний Любов...