Субота 11 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 

❤️‍🩹Я попросила Бога покарати мого ворога, і Бог сказав мені: НІ, йому судилося стати твоїм найкращим другом. 
💨Я попросила Бога дарувати мені терпіння, і Бог сказав мені: НІ, терпіння – це результат випробувань, і його не дарують, йому навчаються. 
💔Я попросила Бога забрати мою гордість, і Бог сказав мені: НІ, гордість не забирають, від неї відмовляються. 
🕊️Я попросила Бога подарувати мені щастя, і Бог сказав мені: Я даю благословіння, а будеш ти щаслива, залежить від тебе. 
🙏Я попросила Бога вберегти мене та близьких від болю, і Бог сказав мені: ми страждаємо та перемагаємо страждання разом. 
Я попросила у Бога духовного зростання, але Бог сказав мені: 🤍НІ, дух повинен вирости сам, а Я тобі завжди підкажу та допоможу. 
💘Я попросила сил, і Бог послав мені випробування, щоб загартувати мене. 
💎Я попросила мудрості, і Бог послав мені проблем, над якими потрібно логічно думати.
💪🏻Я попросила хоробрості, і Бог послав мені небезпеку, щоб зробити мене сильною. 
❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 
Я попросила благ і Бог дав мені можливості. 
🤗Я попросила Бога допомогти мені любити інших так само, як Він любить мене, і Бог сказав мені: З РАДІСТЬЮ, нарешті ти зрозуміла, про що треба просити. 
🌸Я не отримала нічого з того, що просила, але я отримала все, що мені потрібно!🙏🏼

26.09.2023

Божа мудрість - ніби найбільша зібрана бібліотека з усіма відповідями, що розкривають сенс і глибину життя

📚 "Божа мудрість - ніби найбільша зібрана бібліотека з усіма відповідями, що розкривають сенс і глибину життя."

🌊 "Мов течія ріки, божа мудрість лагідно наповнює наші душі знанням, що веде нас до моря розуміння."

🌄 "Божа мудрість - як перший промінь сонця на ранковому небосхилі, розкриваючи перед нами найяскравіші шляхи життя....

Відкривай своє серце і дозволь собі перетворитися!

💪🏼 Чи ж не наказав Я тобі бути сильним і відважним. Не бійся й не лякайся 🛡️

🔥

Молитва - це спосіб спілкування з Богом, де ми можемо висловити свої радощі, суми, потреби та подяку

Благодать - це Божий надбання, яке ми не заслужили, але отримуємо з Його милості. Вона перетворює наші серця, дарує нам нове життя і допомагає нам жити згідно з Божими заповідями. 🌟💖🌈

Надія - це невичерпний джерело сили і оптимізму, яке нам дає Христос. Вона підтримує нас в складних часах, дає нам упевненість у майбутньому і розпалює в нас вогонь надії. ㇪...

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Любов - це найвища заповідь, яку Христос залишив нам. Вона є силою, що змінює світ, і вона втілюється в наших діях і взаєминах з іншими. ❤️🌍🤝

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Милосердя - це прояв Божої люб...

Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт

🌼 "Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт."

🌟 "Мов сонячні промені, доброта і ласка Божа розсіюють хмари сумнівів та впливають наше життя світлом."

🕊️ "Доброта і ласка Божа - це, наче голубка миру, що носить у собі обійми Божої ніжності."

㇦...

Любити...

Любити — це означає дарувати Любов
Тому, хто не знає Любові.
Тому, хто просить Любові.
Тому, у кого нема Любові.
Тому, хто не має дару Любові.
Тому, хто не вміє просити Любові.
Тому, хто нічого не знає про Любов.
Тому, хто не знає сили Любові.
Тому, хто вважає себе недостойним ще раз прийняти Любов.
Тому, що був невірний Любов...

Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння

🔥 "Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння."

🌌 "Мов зірки на нічному небосхилі, дари Духа Святого розсіюють темряву і показують шлях до істини."

🌟 "Дари Духа Святого - це, наче палітра художника, де кожен дар приносить унікальний колір до панорами нашого духовного...

Мов хвилі на океані, божа благодать обіймає наші душі ніжною силою, надаючи нам рух та напрямок у нашому подорожі життя

🌟 "Божа благодать - це ніби витончений танець, у якому наші життєві кроки плетуться з дотиками небесної грації."

🌈 "Мов аромат квітів, божа благодать надає нашому існуванню ніжність та красу."

🎁 "Божа благодать - це, наче дарунок, що завжди випадає саме вчасно, даруючи нам несподівану радість та підтримку."

...

Істинна радість полягає не в зовнішніх обставинах, а в духовному збагаченні і глибокому задоволенні. 🌟😊🙏

Мудрість - це поєднання знань, досвіду та розуміння. Вона вказує нам правильний шлях і надає нам прозорість в прийнятті рішень. 📚🧠🚶‍♀️

Скромність - це якість, яка допомагає нам відмовитися від гордощів і великомовства. Вона навчає нас сконцентруватися на інших і цінувати простоту життя. 🙇‍♂️❤️🌱

...

Подяка Богу за кожну мить життя. 🙏✨

Подяка Богу за кожну мить життя. 🙏✨

Дякую за Його постійну піклування та благословення. 🌟🤗

Вдячний за усе, що Він робить для мене. 🙌❤️

Спасибі за надію, силу та мир, які Він дає мені. 💪🌸🌿

Подяка Богу за Його присутність та вірність. 🙏🌹

Дякую за непохитну...