Вівторок 18 Червень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 

❤️‍🩹Я попросила Бога покарати мого ворога, і Бог сказав мені: НІ, йому судилося стати твоїм найкращим другом. 
💨Я попросила Бога дарувати мені терпіння, і Бог сказав мені: НІ, терпіння – це результат випробувань, і його не дарують, йому навчаються. 
💔Я попросила Бога забрати мою гордість, і Бог сказав мені: НІ, гордість не забирають, від неї відмовляються. 
🕊️Я попросила Бога подарувати мені щастя, і Бог сказав мені: Я даю благословіння, а будеш ти щаслива, залежить від тебе. 
🙏Я попросила Бога вберегти мене та близьких від болю, і Бог сказав мені: ми страждаємо та перемагаємо страждання разом. 
Я попросила у Бога духовного зростання, але Бог сказав мені: 🤍НІ, дух повинен вирости сам, а Я тобі завжди підкажу та допоможу. 
💘Я попросила сил, і Бог послав мені випробування, щоб загартувати мене. 
💎Я попросила мудрості, і Бог послав мені проблем, над якими потрібно логічно думати.
💪🏻Я попросила хоробрості, і Бог послав мені небезпеку, щоб зробити мене сильною. 
❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 
Я попросила благ і Бог дав мені можливості. 
🤗Я попросила Бога допомогти мені любити інших так само, як Він любить мене, і Бог сказав мені: З РАДІСТЬЮ, нарешті ти зрозуміла, про що треба просити. 
🌸Я не отримала нічого з того, що просила, але я отримала все, що мені потрібно!🙏🏼

26.09.2023

Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими

🤲 "Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими."

🌟 "Мов свічка, що віддає світло, служіння та любов допомагають нам розсіювати темряву навколо."

🕊️ "Служіння та любов - це, наче крила, що допомагають нам піднятися вище і донести Божу благодать до інших."

&...

Віра і втілення - це, наче об'єднання небесного та земного в одному серці, де наша віра перетворюється на дії і вчинки

🌟 "Віра і втілення - це, наче об'єднання небесного та земного в одному серці, де наша віра перетворюється на дії і вчинки."

🌄 "Мов ранковий промінь, віра і втілення розсвічують шляхи життя, які ведуть нас до Христа."

🕊️ "Віра - це, наче птах, що підноситься вгору, а втілення - це його польот у реальності нашого житт...

Безмежна благодарність: Щасливою з Богом, де б не був

Скрізь, де б ми не були, наша віра і зв'язок з Богом завжди є найважливішим фактором у нашому житті. Розмірковуючи про те, як наша віра змінила наше життя, ми розуміємо, що без Бога ми б не були тими, хто є сьогодні.

Ця рефлексі...

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Любов - це найвища заповідь, яку Христос залишив нам. Вона є силою, що змінює світ, і вона втілюється в наших діях і взаєминах з іншими. ❤️🌍🤝

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Милосердя - це прояв Божої люб...

Відносини з Богом - це, наче ніжні нитки, що з'єднують наші серця з Божою любов'ю та мудрістю

🌈 "Відносини з Богом - це, наче ніжні нитки, що з'єднують наші серця з Божою любов'ю та мудрістю."

🌟 "Мов прозорий дзеркальний відбиток, відносини з Богом відображають наші думки, почуття і спілкування з Ним."

🕊️ "Відносини з Богом - це, наче річка живої води, що наповнює наші душі благодаттю та надією."

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах.

❤️‍🩹 В Нього є для тебе прощення.

❤️‍🩹 В Нього вистачить благодаті, щоб покрити твої поразки.

❤️‍🩹 В Нього є зцілення і оновлення для твоєї втомленої душі.

...

Життя в любові, єдності та служінні: Відкрийте серце та змінюйте світ

Життя в любові, єдності та співчутті ❤️🤝🌿

Це заклик до того, щоб жити відкритою серцем, проявляти любов та співчуття до інших людей. Кожен момент нашого життя має бути наповненим взаєморозумінням, терпимістю та готовністю допомагати один одному. Важливо розуміти, що кожна людина має свої проблеми, і ми повинні бути готові підтримати і зрозуміти один одног...

Страх божий - це, наче почуття благоговіння перед величністю та святістю Бога

⛪️ "Страх божий - це, наче почуття благоговіння перед величністю та святістю Бога."

🕊️ "Мов переповнена ріка покори, страх божий вказує на наше визнання Божої влади і гідності."

🌄 "Страх божий - це, наче розуміння незвістності Божого плану та глибокої таємниці духовного світу."

🔥 "Мов по...

Сила прощення полягає в здатності звільнитися від образ і горя, і знайти в серці мир і свободу. Вона відкриває дорогу до гармонії та примирення. 🕊️❤️🙏

Справедливість - це відповідальність за діловість і рівність. Вона нагадує нам, що кожна людина заслуговує на справедливе та гідне поводження. ⚖️🤝🌍

Самопожертва - це вияв любові, коли ми готові віддати свої інтереси та потреби на благо інших. Вона зміцнює наші стосунки і робить наш світ кращим місцем. 🤲❤️🌍

Відповідал...

Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед

🌟 "Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед."

🕊️ "Мов голубка в символізмі миру, надія в Христі носить у собі віру в краще завтра."

🌄 "Надія в Христі - це, наче ранковий промінь, що проникає в наші серця, даруючи нам нові можливості."

🛐 "Як стовп хмара в п...