Субота 11 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом

🤗 "Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом."

🌟 "Мов зірка на нічному небосхилі, братолюбство світить в темряві світу, даруючи нам взаємопідтримку та надію."

🤝 "Братолюбство - це, наче гармонія в мелодії життя, де кожен з нас важливий ланцюжок в цьому великому концерті."

🌈 "Як різнокольорова палітра, братолюбство доповнює наше духовне життя різноманітністю і красою."

🌿 "Братолюбство - це, наче рослина, що зростає з нашої взаємодії та намагань робити добро один одному."

🤲 "Мов обійми родини, братолюбство показує, що ми усі діти Одного Батька, покликані любити один одного."

🌄 "Братолюбство - це, наче ранкова роса, яка освіжає наші серця і наповнює їх гармонією."

💖 "Як теплий промінь сонця, братолюбство прогріває наші душі та нагадує нам про важливість поділитися любов'ю."

🌌 "Братолюбство - це, наче пляма світла на темному полотні життя, яка робить його красивим та справжнім."

 

26.08.2023

Божа любов - ніби безмежний океан, в якому кожна крапля є проявом Його ніжності та піклування про нас

💖 "Божа любов - ніби безмежний океан, в якому кожна крапля є проявом Його ніжності та піклування про нас."

🌈 "Мов райська весна, божа любов розцвітає у наших серцях, надаючи життю найяскравіші кольори."

🤗 "Божа любов - це, наче обійми найближчого друга, які завжди нагадують нам, що ми не самотні і завжди уперті в Його серці.&q...

Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися

⏳ "Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися."

🌱 "Мов весняний дощ, боже довготерпіння наповнює наші серця свіжістю і зціленням, незалежно від наших темних днів."

🌊 "Боже довготерпіння - ніби безмежний океан, який завжди готовий примирити наші хвилі жит...

Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії

🙏 "Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії."

⛪️ "Мов світло у темні, Ісус відкриває шлях до Бога і просвітлює наше духовне життя."

🌟 "Ісус - це, наче живий втілення Божої любові, яке змінило хід історії людства."

🕊️ "Як голуб миру, Ісус приніс до с...

Мов ранковий світанок, Боже світло відкриває новий день з надією та можливостями

💡 "Боже світло - це, наче перше сонячне проміння, що розкриває перед нами шляхи істини та розуміння."

🌅 "Мов ранковий світанок, боже світло відкриває новий день з надією та можливостями."

🕯️ "Боже світло - ніби свічка у наших душах, яка освітлює наші темні моменти і дарує нам тепло."

🌌 "Як зі...

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей

❤️Радість – це коли душа перестає просити те, чого у неї немає, і починає радіти тому, що є🌸

Нічого не дає мені  більшого утішення, ніж думка, що  я в руці Бога 💕 

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей .    
Щастя бути з Богом💙

📖Усе мені можна, ...

❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 

❤️‍🩹Я попросила Бога покарати мого ворога, і Бог сказав мені: НІ, йому судилося стати твоїм найкращим другом. 
💨Я попросила Бога дарувати мені терпіння, і Бог сказав мені: НІ, терпіння – це результат випробувань, і його не дарують, йому навчаються. 
💔Я попросила Бога забрати мою гордість, і Бог сказав мені: НІ, гордість не ...

Відкривай своє серце і дозволь собі перетворитися!

💪🏼 Чи ж не наказав Я тобі бути сильним і відважним. Не бійся й не лякайся 🛡️

🔥

Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям

•Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям...

Наприклад, не всі змогли прокинутися сьогодні вранці; вчора дехто заснув востаннє. Не кожного ранку зустріли смачним сніданком дружина, діти чи мама. Не кожен має зір, щоб побачити, який сьогодні прекрасний день, і слух, щоб почути голоси птахів та коханих. Будьте вдячні!•

Покаяння і зміна - це, наче новий початок, коли ми обертаємося до Бога і знаходимо Його благодать

🙇‍♂️ "Покаяння і зміна - це, наче новий початок, коли ми обертаємося до Бога і знаходимо Його благодать."

🌱 "Мов весняне пробудження природи, покаяння і зміна вносять свіжість та оновлення в наше духовне життя."

🔁 "Покаяння і зміна - це, наче поворот у іншому напрямку, коли ми обираємо шлях світла над темрявою...

Життя в дусі терпимості, єдності та послуху Богу

Будь терпимим і співчутливим до своїх братів і сестер, не осуджуй їх за їх гріхи, але допомагай їм нести їх вантаж. 🤲🌿🙏

Не розділяй церкву на "добрих" і "поганих", "нових" і "старих", але ділися благословеннями, незалежно від того, чи є вони матеріальними чи духовними. 🙌💒💖

Наслухайся Духа, що...