Неділя 08 Вересень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням

🕊️ "Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням."

🌦️ "Мов дощ, божа милість зволожує наші душі в часи посухи, надаючи нам новий ріст і надію."

🌱 "Божа милість - це, наче плодюча земля, що допомагає нашім духовним сходам рости й розцвітати."

🌅 "Як ранкова зоря, божа милість освітлює наші найтемніші моменти, роблячи їх сприятливими для нових початків."

⚖️ "Божа милість - наче ваги справедливості, яка надає нам набагато більше, ніж ми заслуговуємо."

🌊 "Мов океанські хвилі, божа милість ніжно обмиває наші ноги, нагадуючи про невичерпну доброту Бога."

🌄 "Божа милість - ніби сонячний промінь, що розганяє тіні гіркоти та страху, даруючи радість й спокій."

💧 "Як краплина роси на пелюстці, божа милість робить наші серця яскравими та свіжими."

🛐 "Божа милість - це, наче музика нашого покаяння, що звучить у небесних сферах, надаючи нам спокуту та відновлення."

🌈 "Мов веселка після дощу, божа милість відблискує наші життєві моменти і робить їх яскравими й красивими."

🌿 "Божа милість - це, наче ліки для наших душ, які зцілюють наші рани й допомагають нам знову піднятися на ноги."

26.08.2023

Любити...

Любити — це означає дарувати Любов
Тому, хто не знає Любові.
Тому, хто просить Любові.
Тому, у кого нема Любові.
Тому, хто не має дару Любові.
Тому, хто не вміє просити Любові.
Тому, хто нічого не знає про Любов.
Тому, хто не знає сили Любові.
Тому, хто вважає себе недостойним ще раз прийняти Любов.
Тому, що був невірний Любов...

Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям

•Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям...

Наприклад, не всі змогли прокинутися сьогодні вранці; вчора дехто заснув востаннє. Не кожного ранку зустріли смачним сніданком дружина, діти чи мама. Не кожен має зір, щоб побачити, який сьогодні прекрасний день, і слух, щоб почути голоси птахів та коханих. Будьте вдячні!•

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Він розуміє наші межі та обставини, і завжди надає нам потрібну силу, щоб подолати виклики життя. 🌟💪

Коли ми знаходимося в скрутних ситуаціях або почуваємося виснаженими, Бог дає нам внутрішню міць, яка допомагає нам продовжувати вперед. 🙌💪

Наші пережив...

Бог являється нашим опорою і надією в усіх життєвих ситуаціях. Він обіцяє бути поруч з нами і підтримувати нас у всіх наших зусиллях. Довіряймо Йому і залишаймось вірними Його слову. 🙏🌈🌼

Довіра Богу - це відданість і уповірення в Його провід у нашому житті. Коли ми довіряємо Богу, ми покладаємося на Його мудрість і волю, незалежно від обставин. 🙏🔐🌈

Кротість - це сила, яка приходить від Бога. Вона проявляється у терпимості, милосерді та здатності проявляти любов навіть у важкі моменти. Кротість сприяє мирному співіснуванню з іншими людьми. €...

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах.

❤️‍🩹 В Нього є для тебе прощення.

❤️‍🩹 В Нього вистачить благодаті, щоб покрити твої поразки.

❤️‍🩹 В Нього є зцілення і оновлення для твоєї втомленої душі.

...

❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 

Знай що в тебе є найкращий 
друг, який піклується про тебе.❤️~

Якщо страшно Він збереже 😌~

Якщо сумно він потішить 🕊~

Якщо важко підтримає своєю ніжною рукою❤ʊ...

Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння

🔥 "Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння."

🌌 "Мов зірки на нічному небосхилі, дари Духа Святого розсіюють темряву і показують шлях до істини."

🌟 "Дари Духа Святого - це, наче палітра художника, де кожен дар приносить унікальний колір до панорами нашого духовного...

Служіння в церкві - це, наче об'єднання наших дарів та зусиль для будівництва духовної спільноти

🏛️ "Служіння в церкві - це, наче об'єднання наших дарів та зусиль для будівництва духовної спільноти."

🤝 "Мов пазловий шматок, служіння в церкві допомагає нам знайти своє місце та приносити внесок у Божій роботі."

🕊️ "Служіння в церкві - це, наче відданість душі Богу через обслуговування інших."

<...

Сила прощення полягає в здатності звільнитися від образ і горя, і знайти в серці мир і свободу. Вона відкриває дорогу до гармонії та примирення. 🕊️❤️🙏

Справедливість - це відповідальність за діловість і рівність. Вона нагадує нам, що кожна людина заслуговує на справедливе та гідне поводження. ⚖️🤝🌍

Самопожертва - це вияв любові, коли ми готові віддати свої інтереси та потреби на благо інших. Вона зміцнює наші стосунки і робить наш світ кращим місцем. 🤲❤️🌍

Відповідал...

Світло Ісуса - це, наче найяскравіший вогник, що освітлює наші життя та дорогу до Бога

🌟 "Світло Ісуса - це, наче найяскравіший вогник, що освітлює наші життя та дорогу до Бога."

🕯️ "Мов свічка на кожному кроці, світло Ісуса показує нам шлях до добра, милосердя та любові."

🌄 "Світло Ісуса - це, наче ранковий промінь, що пробивається крізь темряву та нагадує про новий початок."

🌿 &qu...