Субота 11 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Служіння в церкві - це, наче об'єднання наших дарів та зусиль для будівництва духовної спільноти

🏛️ "Служіння в церкві - це, наче об'єднання наших дарів та зусиль для будівництва духовної спільноти."

🤝 "Мов пазловий шматок, служіння в церкві допомагає нам знайти своє місце та приносити внесок у Божій роботі."

🕊️ "Служіння в церкві - це, наче відданість душі Богу через обслуговування інших."

⛪️ "Як стовпи, що підтримують спільноту, служіння в церкві зміцнює наше зв'язок одне з одним та з Богом."

🌱 "Служіння в церкві - це, наче сіяння добра та милосердя, що допомагає росту духовному життю інших."

⚒️ "Мов майстерня, де ми робимо твори для Божої слави, служіння в церкві розвиває наші дари та здібності."

🕊️ "Служіння в церкві - це, наче дзеркало, що відображає Божу любов та милосердя через наші вчинки."

🌟 "Як свічка, що розсіює світло, служіння в церкві принесе радість і просвітлення іншим."

💖 "Служіння в церкві - це, наче акт безмежної любові, коли ми служимо іншим так, як Ісус показав нам своєю життям."

26.08.2023

Живи вірою, любов'ю та мудрістю: Розмірковуймо про Божу силу в нашому житті

Величина Божої Любові: Проявляймо милосердя і прощення 🌿💕🤲

У нашому християнському житті найважливіше розуміти та виявляти Божу любов. Коли ми проявляємо милосердя і прощення до наших братів і сестер, ми стаємо свідками величини Божої любові. Це вимагає від нас терпимості, співчуття та готовності нести брем'я інших. Любов є найсильнішою силою, яка змінює ...

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Він розуміє наші межі та обставини, і завжди надає нам потрібну силу, щоб подолати виклики життя. 🌟💪

Коли ми знаходимося в скрутних ситуаціях або почуваємося виснаженими, Бог дає нам внутрішню міць, яка допомагає нам продовжувати вперед. 🙌💪

Наші пережив...

Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості

🙏 "Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості."

🕊️ "Мов голубка миру, прощення і відпущення приносять внутрішню гармонію та зцілення."

⚖️ "Прощення і відпущення - це, наче рішення судді, яке відпускає нас від багажу образ та злоби."

🌄 &qu...

Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт

🌼 "Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт."

🌟 "Мов сонячні промені, доброта і ласка Божа розсіюють хмари сумнівів та впливають наше життя світлом."

🕊️ "Доброта і ласка Божа - це, наче голубка миру, що носить у собі обійми Божої ніжності."

㇦...

Милість - це Божа невичерпна любов і прощення, яке він надає нам навіть тоді, коли ми не заслуговуємо на нього. Милість Божа змінює наше життя і дає нам новий початок. 💗🌅🌻

Надія - це те, що дає нам силу і витримку, навіть у найважчі часи. Бог є джерелом нашої надії, він вірний і завжди виконує свої обіцянки. 🌟🙏🌈

Вдячність - це наше визнання Божих благодатей і подяка за все, що ми маємо. Кожен день ми можемо знайти багато причин для подяки Богу за Його доброту і щедрість. 🙌🌺🌿

Сила випробувань - хо...

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей

❤️Радість – це коли душа перестає просити те, чого у неї немає, і починає радіти тому, що є🌸

Нічого не дає мені  більшого утішення, ніж думка, що  я в руці Бога 💕 

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей .    
Щастя бути з Богом💙

📖Усе мені можна, ...

Милосердя - це вияв любові до наших ближніх через конкретні дії. Ми повинні бути милосердними так само, як Бог милосердний до нас. 🤲❤️🙏

Віра без дій - мертва. Наша віра повинна виявлятися в наших діях і взаємодії з оточуючими. 🙏🔥👥

Любов - найвища сила, яка перетворює серця і міняє світ. Практикуймо любов у всіх наших взаємодіях. ❤️💪🌍

Благодать Божа - безмежна і не заслужена. Ми маємо розповідати про неї і поділитися нею з іншими. 🌟🙌㇧...

Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом

🤗 "Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом."

🌟 "Мов зірка на нічному небосхилі, братолюбство світить в темряві світу, даруючи нам взаємопідтримку та надію."

🤝 "Братолюбство - це, наче гармонія в мелодії життя, де кожен з нас важливий ланцюжок в цьому великому концерт...

Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися

⏳ "Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися."

🌱 "Мов весняний дощ, боже довготерпіння наповнює наші серця свіжістю і зціленням, незалежно від наших темних днів."

🌊 "Боже довготерпіння - ніби безмежний океан, який завжди готовий примирити наші хвилі жит...

Безмежна благодарність: Щасливою з Богом, де б не був

Скрізь, де б ми не були, наша віра і зв'язок з Богом завжди є найважливішим фактором у нашому житті. Розмірковуючи про те, як наша віра змінила наше життя, ми розуміємо, що без Бога ми б не були тими, хто є сьогодні.

Ця рефлексі...