Неділя 12 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець.
Господня допомога обов’язково прийде.
Не переживай, Бог ніколи не є сліпим до твоїх сліз, ніколи не є глухим до твоїх молитов, ніколи не є байдужим до твого болю.
Господь дає сили коли їх немає. Дає надію коли її немає. Він дає все, коли ти думаєш, що все втрачено.
Боже Милосердний благослови кожну людину якій зараз нелегко в житті, чиє серце наповнене сумом чиї очі наповнені слізьми і тим чиї сили вже закінчуються. Укріпи їх віру, наповни серце миром. Допоможи дійти до кінця і не здатися.

26.10.2023

Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом

🤗 "Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом."

🌟 "Мов зірка на нічному небосхилі, братолюбство світить в темряві світу, даруючи нам взаємопідтримку та надію."

🤝 "Братолюбство - це, наче гармонія в мелодії життя, де кожен з нас важливий ланцюжок в цьому великому концерт...

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах.

❤️‍🩹 В Нього є для тебе прощення.

❤️‍🩹 В Нього вистачить благодаті, щоб покрити твої поразки.

❤️‍🩹 В Нього є зцілення і оновлення для твоєї втомленої душі.

...

Добродетель - це, наче блискучий діамант, який виражає вищі якості нашої душі

🌟 "Добродетель - це, наче блискучий діамант, який виражає вищі якості нашої душі."

🌿 "Мов джерело добра, добродетель витікає з нашої внутрішньої сутності та плекає віртуозність доброго вчинку."

⚖️ "Добродетель - це, наче рушійна сила справедливості, що веде нас до найвищих моральних висот."

🤝 "...

Бог являється нашим опорою і надією в усіх життєвих ситуаціях. Він обіцяє бути поруч з нами і підтримувати нас у всіх наших зусиллях. Довіряймо Йому і залишаймось вірними Його слову. 🙏🌈🌼

Довіра Богу - це відданість і уповірення в Його провід у нашому житті. Коли ми довіряємо Богу, ми покладаємося на Його мудрість і волю, незалежно від обставин. 🙏🔐🌈

Кротість - це сила, яка приходить від Бога. Вона проявляється у терпимості, милосерді та здатності проявляти любов навіть у важкі моменти. Кротість сприяє мирному співіснуванню з іншими людьми. €...

Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням

🕊️ "Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням."

🌦️ "Мов дощ, божа милість зволожує наші душі в часи посухи, надаючи нам новий ріст і надію."

🌱 "Божа милість - це, наче плодюча земля, що допомагає нашім духовним сходам рости й розцвітати."

🌅 "Як ра...

Мир в Ісусі - це, наче розцвіт саду, де кожна душа знаходить своє місце в барвистій гармонії

🌍 "Мир в Ісусі - це, наче гармонія всіх кольорів світу, яка з'єднує наші душі в єдиному таці життя."

🕊️ "Мов голубка, символізуюча мир, Ісус несе до нас ніжний подих спокою та зцілення."

🌟 "Мир в Ісусі - це, наче розцвіт саду, де кожна душа знаходить своє місце в барвистій гармонії."

🛐 "Я...

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Він розуміє наші межі та обставини, і завжди надає нам потрібну силу, щоб подолати виклики життя. 🌟💪

Коли ми знаходимося в скрутних ситуаціях або почуваємося виснаженими, Бог дає нам внутрішню міць, яка допомагає нам продовжувати вперед. 🙌💪

Наші пережив...

Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною...

🌿Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною, але ти поставив її вище за себе - ти виявив любов: адже «любов не підноситься» (1 Кор. 13:4).📖🌿

###12.10.2023...

Віра в боротьбі - це, ніби меч, що допомагає нам здолати перешкоди та піднятися після падінь

⚔️ "Віра в боротьбі - це, ніби меч, що допомагає нам здолати перешкоди та піднятися після падінь."

🌄 "Мов ранковий промінь, віра в боротьбі пробуджує в нас силу та наполегливість для подолання випробувань."

🛡️ "Віра в боротьбі - це, наче непохитний щит, що захищає нас від вітрів невдач та зворотів долі."

...

Страх божий - це, наче почуття благоговіння перед величністю та святістю Бога

⛪️ "Страх божий - це, наче почуття благоговіння перед величністю та святістю Бога."

🕊️ "Мов переповнена ріка покори, страх божий вказує на наше визнання Божої влади і гідності."

🌄 "Страх божий - це, наче розуміння незвістності Божого плану та глибокої таємниці духовного світу."

🔥 "Мов по...