Неділя 19 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Є на Небі Місто

Ці слова так сповнені любов'ю і ніжністю до нас, немічних людей, покликаних Господом, обмитих і зцілених Його жертвою!
Це місце на Небі приготовлене для нас, спасених милістю Божою
. на зустріч з Господом і з близькими нам душами.Там
, у цьому Небесному Місті, мене чекає моя сестра Томочка.Її

життєвий шлях був нелегким.Обман і розчарування в житті, важке сімейне життя.Її добре серце відгукувалося на чужі біди,з нею Легко було ділитися будь-якими таємницями, а коли я, молодша сестра, за віком майже придатна до неї в дочці, виливала свій смуток і біль, на її очах були сльози співчуття.

Вислуховувала всіх, а своїми проблемами намагалася не ділитися. А раптом у тягар буде? А раптом засмучу когось? Все у собі тримала. І була незмінно добра, рівна, співчутлива.
Душевна, легко вразлива та ніжна сестра.

Від сильних потрясінь часто втрачала свідомість. така нестерпна для неї була несправедливість у світі.
Господь обдарував її дивним сильним голосом та досконалим музичним слухом. Коли слова пісень наповнювалися її душевним теплом, серця слухачів завмирали від захоплення.
Так і жила з відчиненим серцем і душею.

За кілька років до смерті повірила у Господа. Знайома баптистка одного разу почула її спів та запросила співати у хорі.

Томочка пішла з цікавості, відчуваючи легку незручність від того, що всі рідні у православ'ї, а вона ось. до баптистів пішла.
У телефонній розмові перепрошувала:
- Ви не судите мене суворо. Не будьте категоричними. Я ж шукаю Господа.
Дорога моя сестричка, якби ти знала тоді, мучившись від незрозумілої провини, що я вже давно в таких же пошуках!

Ти втрачала свідомість, втрачала зір. Все твоє життя. це ланцюг суцільних втрат. І лише наприкінці життя. набуття. Набуття порятунку.
За цей короткий проміжок життя ти встигла прийняти Господа Спасителем своїм, прийняти водне хрещення, навчитися хвалити і оспівувати Ім'я Господа та Його любов до нас. Душа твоя знайшла притулок та спокій на грудях у Нашого Спасителя.

Відчуваючи наближення смертної тіні, дзвонила з України, що стала далекою,:
- Коли я співаю. йде головний біль. Мені стає набагато легше переносити її.
І своїм гарним, сповненим любов'ю неземною, голосом наспівувала в слухавку: «

Хвороби там немає,
не гасне там світло, Єрусалим
Там вічно живуть,
там пісні співають, Єрусалиме…»

Очі заволакивало вологою. Голос по-зрадницькому починав тремтіти. Але ми всі сподівалися, що наша Томочка видужає і її нездужання тимчасове.
Томочка, зараз уже нема кому адресувати питання, ну чому ти не сказала, що має бути складна і платна операція.

Що ти не маєш грошей на неї. Побоялася стати нам тягарем? Невже ти думала, що гроші для кожного з нас, у нашій великій родині, набагато важливіші, ніж твоє життя, твоє здоров'я? Чому про фінансові труднощі та операції ми дізналися від чужих людей і зібрані гроші вже не змогли врятувати твоє дороге життя?

Ти втомилася від цього болю, що терзає тебе. Але вона не пішла, вона тепер мучить нас. Ти не прокинулася після операції. Тихо пішла. Зупинилося серце, яке втомилося від болю, від цього життя. Господь взяв тебе до себе.

“Там ми разом
співатимемо Ісусу радісні пісні...”

Це був твій улюблений псалом.
У моїй церкві ми співали його, згадуючи тебе.
Ми обов'язково зустрінемося з тобою на небесах.

НАСТАВНИК

«Потім Варнава пішов у Тарс шукати Савла і, знайшовши його,
привів до Антіохії» (Дії 11:25).
Німецький поет Гете написав: «Якщо поводитися з людиною так, як вона цього заслуговує, вона залишиться такою, якою вона є, але якщо поводитися з нею, як з людиною, якою вона повинна і може бути, вона стане такою людиною». Ми повинні завжди пам'ятати про цю велику і...

А ви говорите німецькою?

Дивно, - подумав Володя, - мова Шіллера, Гете та Мартіна Лютера. Класиків читаю, а ось те, що Лютер переклав Біблію німецькою мовою, не замислювався навіть. Хоча знав, звісно, про це. Він усміхнувся своїм думкам, підтримуючи за лікоть і допомагаючи вийти з машини жінкам похилого віку. Не вперше підвозив їх до церкви і чекав, поки йшло служіння, читаючи в машині тих самих кла...

Прощена неділя

Все потихеньку заспокоїлося. І в душі настав світ. До всього, що раніше боляче поранило, Ольга стала ставитись по-іншому. Більш смиренно.
Не викликала у душі відторгнення дійсність.
Ще кілька років тому така думка приводила Ольгу збентежено. Одна думка про те, що може залишитись однією, лякало, ніби за нею ховалася безодня. Тому вона терпіла, зносила глузу...

Нехай Божий світ судить ваші думки та почуття

Вас колись долали сумніви настільки, що вам хотілося сказати: «Ну все, годі!»? Напевно, таке бажання виникало у кожного. І тоді ми можемо гаряче з кимось вчинити неправильно або піддатися зневірі, або піти спати і постаратися забути про все. І, звичайно, ви розумієте: ніщо з цього не вирішить ваші проблеми. Але замість того, щоб зневіритися, здатися і дати волю п...

Доброта

Корабель, на якому ми пливли, причалив до маленького острівця. Поки його розвантажували, я зійшов на берег і опинився в маленькому затишному містечку. Чистенькі будиночки потопали у квітах та зелені. З садів, що оточували їх, долинав спів птахів. Мешканці, яких я зустрів на вулицях, дружньо вітали мене, наче давні знайомі. У їхніх поглядах були доброзичливість та миролю...

Милість, милість, милість!

Милість, милість, милість!
Завдяки милості і доброті Господа ми не винищені і не зникли, бо Його ніжна турбота та милосердя не вичерпалися. Вони оновлюються щоранку; велика і надмірна вірність і незмінна милість Твоя!

– Плач Єремії 3:22-23


Я часто кажу: “Слава Богу, що Його милість оновлюється щоранку, тому що я використовувала усі...

Відро з яблуками

Купив чоловік собі будинок новий, великий, гарний. І сад із фруктовими деревами – все добре, акуратно.
Поруч у кривенькому, старенькому будиночку жив заздрісний сусід, який постійно намагався зіпсувати йому настрій: то сміття під ворота підкине, то ще якусь гидоту створить.
І одного разу прокинувся чоловік у гарному настрої, вийшов на ґанок, а там відро з помиями.
Чоло...

Чому вчить Біблія – Господь Ісус Христос

Господь Ісус Христос є центральною темою Святого Письма. У цій статті йдеться про Його божественність, втілення, справу Христа та Його функції.

ПОРЯТУВАННЯ ЗА БЛАГОДІТИ

Все, що Бог робить для людей у ​​наш час, ґрунтується на благодаті, милості та світі. Благодать – це “незаслужена Божа прихильність”. Тобто Бог благоволіє до нас...

Чому вчить Біблія

Немає піднесеної теми для роздумів, ніж пізнання Бога та Його стосунків із людиною.