Субота 11 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах.

❤️‍🩹 В Нього є для тебе прощення.

❤️‍🩹 В Нього вистачить благодаті, щоб покрити твої поразки.

❤️‍🩹 В Нього є зцілення і оновлення для твоєї втомленої душі.

❤️‍🩹 В Його серці завжди є місце для тебе.

❤️‍🩹 Бог чекає на твоє щире звернення, за Його милістю.

26.09.2023

Світло Ісуса - це, наче найяскравіший вогник, що освітлює наші життя та дорогу до Бога

🌟 "Світло Ісуса - це, наче найяскравіший вогник, що освітлює наші життя та дорогу до Бога."

🕯️ "Мов свічка на кожному кроці, світло Ісуса показує нам шлях до добра, милосердя та любові."

🌄 "Світло Ісуса - це, наче ранковий промінь, що пробивається крізь темряву та нагадує про новий початок."

🌿 &qu...

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець.
Господня допомога обов’язково прийде.
Не переживай, Бог ніколи не є сліпим до твоїх сліз, ніколи не є глухим до твоїх молитов, ніколи не є байдужим до твого болю.
Господь дає сили коли їх немає. Дає надію коли її немає. Він дає все, коли ти думаєш, що все втрачено.
Боже Милосердний благослови кож...

Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям

•Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям...

Наприклад, не всі змогли прокинутися сьогодні вранці; вчора дехто заснув востаннє. Не кожного ранку зустріли смачним сніданком дружина, діти чи мама. Не кожен має зір, щоб побачити, який сьогодні прекрасний день, і слух, щоб почути голоси птахів та коханих. Будьте вдячні!•

У Бога немає обмежень у Своїй любові, і Його милосердя охоплює всіх, хто до Нього звертається.

🌟 У Божій присутності знаходжу світло і напрямок для своїх мрій і цілей.

🌺 Кожна квітка є символом Божої краси і дивовижного твор...

Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом

🤗 "Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом."

🌟 "Мов зірка на нічному небосхилі, братолюбство світить в темряві світу, даруючи нам взаємопідтримку та надію."

🤝 "Братолюбство - це, наче гармонія в мелодії життя, де кожен з нас важливий ланцюжок в цьому великому концерт...

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Любов - це найвища заповідь, яку Христос залишив нам. Вона є силою, що змінює світ, і вона втілюється в наших діях і взаєминах з іншими. ❤️🌍🤝

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Милосердя - це прояв Божої люб...

Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими

🤲 "Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими."

🌟 "Мов свічка, що віддає світло, служіння та любов допомагають нам розсіювати темряву навколо."

🕊️ "Служіння та любов - це, наче крила, що допомагають нам піднятися вище і донести Божу благодать до інших."

&...

Радість духовного розвитку: Відкривайте глибини мудрості та любові

Сила молитви: 🙏🔥 Піднятися над перешкодами завдяки спілкуванню з Богом

Опис: Молитва - це не просто слова, а сила, що зв'язує нас з Божественною реальністю. У моменти складнощів і випробувань, молитва допомагає нам знайти внутрішню силу, натхнення і впевненість. Вона надає нам спокій і здатність піднятися над будь-якими перешкодами, заряджаючи нашу душу і серце Б...

Подяка Богу - це, ніби музика наших душ, що лунає вдячністю за дивовижний дар життя

🙏 "Подяка Богу - це, ніби музика наших душ, що лунає вдячністю за дивовижний дар життя."

🌞 "Кожен новий ранок - це свіжий палітра для нашої вдячності перед Богом за всі відтінки благословінь, якими ми осяяні."

🌍 "Подяка Богу - це магічний засіб, що дозволяє нам поглибити своє з'єднання з навколишнім світом і відчути його с...

Мир в Ісусі - це, наче розцвіт саду, де кожна душа знаходить своє місце в барвистій гармонії

🌍 "Мир в Ісусі - це, наче гармонія всіх кольорів світу, яка з'єднує наші душі в єдиному таці життя."

🕊️ "Мов голубка, символізуюча мир, Ісус несе до нас ніжний подих спокою та зцілення."

🌟 "Мир в Ісусі - це, наче розцвіт саду, де кожна душа знаходить своє місце в барвистій гармонії."

🛐 "Я...