Неділя 12 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії

🙏 "Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії."

⛪️ "Мов світло у темні, Ісус відкриває шлях до Бога і просвітлює наше духовне життя."

🌟 "Ісус - це, наче живий втілення Божої любові, яке змінило хід історії людства."

🕊️ "Як голуб миру, Ісус приніс до світу сповіщення про примирення та надію."

🌄 "Ісус - це, наче ранковий промінь надії, який пробуджує наші серця до вічного життя."

👑 "Мов король неба і землі, Ісус показав нам приклад покірної служби та величі."

🔮 "Ісус - це, наче ключ до духовної мудрості, який відкриває нам глибоке розуміння життя та віри."

💖 "Як вираз Божої любові, Ісус вчить нас цінувати, служити та дарувати один одному."

🛐 "Ісус - це, наче живий зв'язок між нами та Богом, який завжди готовий прийняти нас в Свої руки."

🌌 "Мов зірка на небосхилі, Ісус освітлює наше духовне подорожжя і сповнює його значенням та ціллю."

 

26.08.2023

Милосердя - це вияв любові до наших ближніх через конкретні дії. Ми повинні бути милосердними так само, як Бог милосердний до нас. 🤲❤️🙏

Віра без дій - мертва. Наша віра повинна виявлятися в наших діях і взаємодії з оточуючими. 🙏🔥👥

Любов - найвища сила, яка перетворює серця і міняє світ. Практикуймо любов у всіх наших взаємодіях. ❤️💪🌍

Благодать Божа - безмежна і не заслужена. Ми маємо розповідати про неї і поділитися нею з іншими. 🌟🙌㇧...

Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед

🌟 "Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед."

🕊️ "Мов голубка в символізмі миру, надія в Христі носить у собі віру в краще завтра."

🌄 "Надія в Христі - це, наче ранковий промінь, що проникає в наші серця, даруючи нам нові можливості."

🛐 "Як стовп хмара в п...

❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 

❤️‍🩹Я попросила Бога покарати мого ворога, і Бог сказав мені: НІ, йому судилося стати твоїм найкращим другом. 
💨Я попросила Бога дарувати мені терпіння, і Бог сказав мені: НІ, терпіння – це результат випробувань, і його не дарують, йому навчаються. 
💔Я попросила Бога забрати мою гордість, і Бог сказав мені: НІ, гордість не ...

Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості

🙏 "Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості."

🕊️ "Мов голубка миру, прощення і відпущення приносять внутрішню гармонію та зцілення."

⚖️ "Прощення і відпущення - це, наче рішення судді, яке відпускає нас від багажу образ та злоби."

🌄 &qu...

Відкривай своє серце і дозволь собі перетворитися!

💪🏼 Чи ж не наказав Я тобі бути сильним і відважним. Не бійся й не лякайся 🛡️

🔥

Приймай себе таким, яким тебе створив Бог, і ніколи не забувай, що ти особливий. 🌟🙌

🙌 Приймай себе таким, яким тебе створив Бог, і ніколи не забувай, що ти особливий. 🌟

🌈 Бажаю тобі знайти в собі мужність та відвагу, щоб подолати всі перешкоди на своєму шляху. 💪

📚 Нехай твоя мудрість росте як квітка, розцвітаючи кожен день. 🌸🌿

🙏 Бажаю тобі здатність побачити красу в навколишньому світ...

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Любов - це найвища заповідь, яку Христос залишив нам. Вона є силою, що змінює світ, і вона втілюється в наших діях і взаєминах з іншими. ❤️🌍🤝

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Милосердя - це прояв Божої люб...

Добродетель - це, наче блискучий діамант, який виражає вищі якості нашої душі

🌟 "Добродетель - це, наче блискучий діамант, який виражає вищі якості нашої душі."

🌿 "Мов джерело добра, добродетель витікає з нашої внутрішньої сутності та плекає віртуозність доброго вчинку."

⚖️ "Добродетель - це, наче рушійна сила справедливості, що веде нас до найвищих моральних висот."

🤝 "...

Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям

•Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям...

Наприклад, не всі змогли прокинутися сьогодні вранці; вчора дехто заснув востаннє. Не кожного ранку зустріли смачним сніданком дружина, діти чи мама. Не кожен має зір, щоб побачити, який сьогодні прекрасний день, і слух, щоб почути голоси птахів та коханих. Будьте вдячні!•

Любов Ісуса - ніби вічне джерело ніжності, що ніколи не пересихає, завжди наповнюючи наші душі благодаттю

🙏 "Любов Ісуса - ніби вічне джерело ніжності, що ніколи не пересихає, завжди наповнюючи наші душі благодаттю."

🕊️ "Мов голуб в символізмі миру, любов Ісуса носить у собі обійми гармонії та зцілення."

🌅 "Любов Ісуса - це, наче ранковий промінь, який розкриває перед нами нові можливості і дарує радість."

&#...