П'ятниця 18 Жовтень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Сила прощення полягає в здатності звільнитися від образ і горя, і знайти в серці мир і свободу. Вона відкриває дорогу до гармонії та примирення. 🕊️❤️🙏

Справедливість - це відповідальність за діловість і рівність. Вона нагадує нам, що кожна людина заслуговує на справедливе та гідне поводження. ⚖️🤝🌍

Самопожертва - це вияв любові, коли ми готові віддати свої інтереси та потреби на благо інших. Вона зміцнює наші стосунки і робить наш світ кращим місцем. 🤲❤️🌍

Відповідальність - це усвідомлення своїх дій і їхнього впливу на оточуючих. Вона спонукає нас бути чесними, дбайливими та відповідальними громадянами. 👤🔒🌱

Надійність - це важлива риса, яка засвідчує нашу вірність слову та обіцянкам. Вона будує довіру і сприяє міцним взаєминам з людьми навколо нас. 🤝🔐🔗

Сила прощення полягає в здатності звільнитися від образ і горя, і знайти в серці мир і свободу. Вона відкриває дорогу до гармонії та примирення. 🕊️❤️🙏

23.06.2023

Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися

⏳ "Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися."

🌱 "Мов весняний дощ, боже довготерпіння наповнює наші серця свіжістю і зціленням, незалежно від наших темних днів."

🌊 "Боже довготерпіння - ніби безмежний океан, який завжди готовий примирити наші хвилі жит...

Співпраця з Богом - це, наче об'єднання нашої волі з Божою мудрістю, де ми стаємо партнерами в реалізації Його плану

🤝 "Співпраця з Богом - це, наче об'єднання нашої волі з Божою мудрістю, де ми стаємо партнерами в реалізації Його плану."

🌄 "Мов ранковий співзоряний танець, співпраця з Богом відкриває перед нами нові можливості та горизонти."

🌿 "Як насіння, що ми сіємо в ґрунт, співпраця з Богом допомагає нашим діям рости і розцвітати.&q...

Ми ніколи не буваємо самотні!

Ми ніколи не буваємо самотні!
Навіть якщо ми відчуваємо себе залишеними, це не так.
Ми можемо бути залишеними людьми. 
Можемо думати що йдемо самі, але Бог  завжди поряд.
  
Він з нами коли ми радіємо, плачемо, сміємось.
Він з нами проходить труднощі і з нами радіє досягненням.  
Бог ніколи не залишить й проведе, бо Він в...

Життя в любові, єдності та служінні: Відкрийте серце та змінюйте світ

Життя в любові, єдності та співчутті ❤️🤝🌿

Це заклик до того, щоб жити відкритою серцем, проявляти любов та співчуття до інших людей. Кожен момент нашого життя має бути наповненим взаєморозумінням, терпимістю та готовністю допомагати один одному. Важливо розуміти, що кожна людина має свої проблеми, і ми повинні бути готові підтримати і зрозуміти один одног...

У Бога немає обмежень у Своїй любові, і Його милосердя охоплює всіх, хто до Нього звертається.

🌟 У Божій присутності знаходжу світло і напрямок для своїх мрій і цілей.

🌺 Кожна квітка є символом Божої краси і дивовижного твор...

Любов Ісуса - ніби вічне джерело ніжності, що ніколи не пересихає, завжди наповнюючи наші душі благодаттю

🙏 "Любов Ісуса - ніби вічне джерело ніжності, що ніколи не пересихає, завжди наповнюючи наші душі благодаттю."

🕊️ "Мов голуб в символізмі миру, любов Ісуса носить у собі обійми гармонії та зцілення."

🌅 "Любов Ісуса - це, наче ранковий промінь, який розкриває перед нами нові можливості і дарує радість."

&#...

Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною...

🌿Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною, але ти поставив її вище за себе - ти виявив любов: адже «любов не підноситься» (1 Кор. 13:4).📖🌿

###12.10.2023...

Молитва - це, наче дзеркало, в якому ми відображаємо свої думки та почуття перед Богом

🙏 "Молитва - це, наче дзеркало, в якому ми відображаємо свої думки та почуття перед Богом."

🌟 "Мов місто спілкування з Небом, молитва з'єднує нас з Богом, навіть коли слова не вистачає."

🕊️ "Молитва - це, наче поклик душі, який з'єднує нас з Богом і допомагає знайти внутрішній спокій."

🌄 &...

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах.

❤️‍🩹 В Нього є для тебе прощення.

❤️‍🩹 В Нього вистачить благодаті, щоб покрити твої поразки.

❤️‍🩹 В Нього є зцілення і оновлення для твоєї втомленої душі.

...

Милість - це Божа невичерпна любов і прощення, яке він надає нам навіть тоді, коли ми не заслуговуємо на нього. Милість Божа змінює наше життя і дає нам новий початок. 💗🌅🌻

Надія - це те, що дає нам силу і витримку, навіть у найважчі часи. Бог є джерелом нашої надії, він вірний і завжди виконує свої обіцянки. 🌟🙏🌈

Вдячність - це наше визнання Божих благодатей і подяка за все, що ми маємо. Кожен день ми можемо знайти багато причин для подяки Богу за Його доброту і щедрість. 🙌🌺🌿

Сила випробувань - хо...