Субота 27 Липень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Сила прощення полягає в здатності звільнитися від образ і горя, і знайти в серці мир і свободу. Вона відкриває дорогу до гармонії та примирення. 🕊️❤️🙏

Справедливість - це відповідальність за діловість і рівність. Вона нагадує нам, що кожна людина заслуговує на справедливе та гідне поводження. ⚖️🤝🌍

Самопожертва - це вияв любові, коли ми готові віддати свої інтереси та потреби на благо інших. Вона зміцнює наші стосунки і робить наш світ кращим місцем. 🤲❤️🌍

Відповідальність - це усвідомлення своїх дій і їхнього впливу на оточуючих. Вона спонукає нас бути чесними, дбайливими та відповідальними громадянами. 👤🔒🌱

Надійність - це важлива риса, яка засвідчує нашу вірність слову та обіцянкам. Вона будує довіру і сприяє міцним взаєминам з людьми навколо нас. 🤝🔐🔗

Сила прощення полягає в здатності звільнитися від образ і горя, і знайти в серці мир і свободу. Вона відкриває дорогу до гармонії та примирення. 🕊️❤️🙏

23.06.2023

❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 

❤️‍🩹Я попросила Бога покарати мого ворога, і Бог сказав мені: НІ, йому судилося стати твоїм найкращим другом. 
💨Я попросила Бога дарувати мені терпіння, і Бог сказав мені: НІ, терпіння – це результат випробувань, і його не дарують, йому навчаються. 
💔Я попросила Бога забрати мою гордість, і Бог сказав мені: НІ, гордість не ...

Відносини з Богом - це, наче ніжні нитки, що з'єднують наші серця з Божою любов'ю та мудрістю

🌈 "Відносини з Богом - це, наче ніжні нитки, що з'єднують наші серця з Божою любов'ю та мудрістю."

🌟 "Мов прозорий дзеркальний відбиток, відносини з Богом відображають наші думки, почуття і спілкування з Ним."

🕊️ "Відносини з Богом - це, наче річка живої води, що наповнює наші душі благодаттю та надією."

Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям

•Подяка – велика сила. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати Богу, близьким людям...

Наприклад, не всі змогли прокинутися сьогодні вранці; вчора дехто заснув востаннє. Не кожного ранку зустріли смачним сніданком дружина, діти чи мама. Не кожен має зір, щоб побачити, який сьогодні прекрасний день, і слух, щоб почути голоси птахів та коханих. Будьте вдячні!•

Ми ніколи не буваємо самотні!

Ми ніколи не буваємо самотні!
Навіть якщо ми відчуваємо себе залишеними, це не так.
Ми можемо бути залишеними людьми. 
Можемо думати що йдемо самі, але Бог  завжди поряд.
  
Він з нами коли ми радіємо, плачемо, сміємось.
Він з нами проходить труднощі і з нами радіє досягненням.  
Бог ніколи не залишить й проведе, бо Він в...

Милосердя - це вияв любові до наших ближніх через конкретні дії. Ми повинні бути милосердними так само, як Бог милосердний до нас. 🤲❤️🙏

Віра без дій - мертва. Наша віра повинна виявлятися в наших діях і взаємодії з оточуючими. 🙏🔥👥

Любов - найвища сила, яка перетворює серця і міняє світ. Практикуймо любов у всіх наших взаємодіях. ❤️💪🌍

Благодать Божа - безмежна і не заслужена. Ми маємо розповідати про неї і поділитися нею з іншими. 🌟🙌㇧...

Радість духовного розвитку: Відкривайте глибини мудрості та любові

Сила молитви: 🙏🔥 Піднятися над перешкодами завдяки спілкуванню з Богом

Опис: Молитва - це не просто слова, а сила, що зв'язує нас з Божественною реальністю. У моменти складнощів і випробувань, молитва допомагає нам знайти внутрішню силу, натхнення і впевненість. Вона надає нам спокій і здатність піднятися над будь-якими перешкодами, заряджаючи нашу душу і серце Б...

Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт

🌼 "Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт."

🌟 "Мов сонячні промені, доброта і ласка Божа розсіюють хмари сумнівів та впливають наше життя світлом."

🕊️ "Доброта і ласка Божа - це, наче голубка миру, що носить у собі обійми Божої ніжності."

㇦...

Божа любов - ніби безмежний океан, в якому кожна крапля є проявом Його ніжності та піклування про нас

💖 "Божа любов - ніби безмежний океан, в якому кожна крапля є проявом Його ніжності та піклування про нас."

🌈 "Мов райська весна, божа любов розцвітає у наших серцях, надаючи життю найяскравіші кольори."

🤗 "Божа любов - це, наче обійми найближчого друга, які завжди нагадують нам, що ми не самотні і завжди уперті в Його серці.&q...

Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння

🔥 "Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння."

🌌 "Мов зірки на нічному небосхилі, дари Духа Святого розсіюють темряву і показують шлях до істини."

🌟 "Дари Духа Святого - це, наче палітра художника, де кожен дар приносить унікальний колір до панорами нашого духовного...

Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед

🌟 "Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед."

🕊️ "Мов голубка в символізмі миру, надія в Христі носить у собі віру в краще завтра."

🌄 "Надія в Христі - це, наче ранковий промінь, що проникає в наші серця, даруючи нам нові можливості."

🛐 "Як стовп хмара в п...