Субота 27 Липень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Божа любов - ніби безмежний океан, в якому кожна крапля є проявом Його ніжності та піклування про нас

💖 "Божа любов - ніби безмежний океан, в якому кожна крапля є проявом Його ніжності та піклування про нас."

🌈 "Мов райська весна, божа любов розцвітає у наших серцях, надаючи життю найяскравіші кольори."

🤗 "Божа любов - це, наче обійми найближчого друга, які завжди нагадують нам, що ми не самотні і завжди уперті в Його серці."

🌟 "Мов зірка на небі, божа любов освітлює наші темні дороги, допомагаючи нам навчитися бути світлом для інших."

🕊️ "Божа любов - ніби м'який пухівка під вітерцем, який підтримує нас у важкі часи та робить кожен день легшим."

🌻 "Як сонце підігріває кожну пелюстку квітки, так і божа любов ніжно обіймає кожну долю, даруючи надію та тепло."

❤️ "Божа любов - ніби ключ до наших сердець, який відчиняє двері до безмежного віддання, сприяючи нашому зростанню духовному."

🌊 "Мов річковий потік, божа любов несе в собі милосердя та прощення, завжди готова обмивати наші недосконалості."

🌹 "Божа любов - це, ніби найніжніший аромат квітки, що наповнює наші дні приємністю та спокоєм."

🌅 "Мов ранковий промінь, божа любов освітлює наше існування, допомагаючи нам бачити красу навколишнього світу та глибини людських сердець."

26.08.2023

Милість - це Божа невичерпна любов і прощення, яке він надає нам навіть тоді, коли ми не заслуговуємо на нього. Милість Божа змінює наше життя і дає нам новий початок. 💗🌅🌻

Надія - це те, що дає нам силу і витримку, навіть у найважчі часи. Бог є джерелом нашої надії, він вірний і завжди виконує свої обіцянки. 🌟🙏🌈

Вдячність - це наше визнання Божих благодатей і подяка за все, що ми маємо. Кожен день ми можемо знайти багато причин для подяки Богу за Його доброту і щедрість. 🙌🌺🌿

Сила випробувань - хо...

Ми ніколи не буваємо самотні!

Ми ніколи не буваємо самотні!
Навіть якщо ми відчуваємо себе залишеними, це не так.
Ми можемо бути залишеними людьми. 
Можемо думати що йдемо самі, але Бог  завжди поряд.
  
Він з нами коли ми радіємо, плачемо, сміємось.
Він з нами проходить труднощі і з нами радіє досягненням.  
Бог ніколи не залишить й проведе, бо Він в...

Надія на воскресіння - це основний принцип християнської віри. Вона вказує на безсмертя душі та обіцянку вічного життя після смерті. ✝️🌅🕊️

Покора - це властивість, що нагадує нам про скромність і покору перед Богом. Вона допомагає нам визнати Його владу і волю у нашому житті. 🙇‍♂️🙏⛪️

Благодать - це Божий надзвичайний дар, який простирається до нас через Його милосердя і любов. Ми можемо отримувати благодать через нашу віру і покаяння. 🌟🙏💖

Спі...

Милосердя - це вияв любові до наших ближніх через конкретні дії. Ми повинні бути милосердними так само, як Бог милосердний до нас. 🤲❤️🙏

Віра без дій - мертва. Наша віра повинна виявлятися в наших діях і взаємодії з оточуючими. 🙏🔥👥

Любов - найвища сила, яка перетворює серця і міняє світ. Практикуймо любов у всіх наших взаємодіях. ❤️💪🌍

Благодать Божа - безмежна і не заслужена. Ми маємо розповідати про неї і поділитися нею з іншими. 🌟🙌㇧...

Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною...

🌿Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною, але ти поставив її вище за себе - ти виявив любов: адже «любов не підноситься» (1 Кор. 13:4).📖🌿

###12.10.2023...

Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії

🙏 "Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії."

⛪️ "Мов світло у темні, Ісус відкриває шлях до Бога і просвітлює наше духовне життя."

🌟 "Ісус - це, наче живий втілення Божої любові, яке змінило хід історії людства."

🕊️ "Як голуб миру, Ісус приніс до с...

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець.
Господня допомога обов’язково прийде.
Не переживай, Бог ніколи не є сліпим до твоїх сліз, ніколи не є глухим до твоїх молитов, ніколи не є байдужим до твого болю.
Господь дає сили коли їх немає. Дає надію коли її немає. Він дає все, коли ти думаєш, що все втрачено.
Боже Милосердний благослови кож...

Добродетель - це, наче блискучий діамант, який виражає вищі якості нашої душі

🌟 "Добродетель - це, наче блискучий діамант, який виражає вищі якості нашої душі."

🌿 "Мов джерело добра, добродетель витікає з нашої внутрішньої сутності та плекає віртуозність доброго вчинку."

⚖️ "Добродетель - це, наче рушійна сила справедливості, що веде нас до найвищих моральних висот."

🤝 "...

Божа мудрість - ніби найбільша зібрана бібліотека з усіма відповідями, що розкривають сенс і глибину життя

📚 "Божа мудрість - ніби найбільша зібрана бібліотека з усіма відповідями, що розкривають сенс і глибину життя."

🌊 "Мов течія ріки, божа мудрість лагідно наповнює наші душі знанням, що веде нас до моря розуміння."

🌄 "Божа мудрість - як перший промінь сонця на ранковому небосхилі, розкриваючи перед нами найяскравіші шляхи життя....

Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом

🤗 "Братолюбство - це, наче теплий обійм душі, де ми відчуваємо об'єднаність та рівність перед Богом."

🌟 "Мов зірка на нічному небосхилі, братолюбство світить в темряві світу, даруючи нам взаємопідтримку та надію."

🤝 "Братолюбство - це, наче гармонія в мелодії життя, де кожен з нас важливий ланцюжок в цьому великому концерт...