Неділя 08 Вересень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Божа любов - ніби безмежний океан, в якому кожна крапля є проявом Його ніжності та піклування про нас

💖 "Божа любов - ніби безмежний океан, в якому кожна крапля є проявом Його ніжності та піклування про нас."

🌈 "Мов райська весна, божа любов розцвітає у наших серцях, надаючи життю найяскравіші кольори."

🤗 "Божа любов - це, наче обійми найближчого друга, які завжди нагадують нам, що ми не самотні і завжди уперті в Його серці."

🌟 "Мов зірка на небі, божа любов освітлює наші темні дороги, допомагаючи нам навчитися бути світлом для інших."

🕊️ "Божа любов - ніби м'який пухівка під вітерцем, який підтримує нас у важкі часи та робить кожен день легшим."

🌻 "Як сонце підігріває кожну пелюстку квітки, так і божа любов ніжно обіймає кожну долю, даруючи надію та тепло."

❤️ "Божа любов - ніби ключ до наших сердець, який відчиняє двері до безмежного віддання, сприяючи нашому зростанню духовному."

🌊 "Мов річковий потік, божа любов несе в собі милосердя та прощення, завжди готова обмивати наші недосконалості."

🌹 "Божа любов - це, ніби найніжніший аромат квітки, що наповнює наші дні приємністю та спокоєм."

🌅 "Мов ранковий промінь, божа любов освітлює наше існування, допомагаючи нам бачити красу навколишнього світу та глибини людських сердець."

26.08.2023

Сила прощення полягає в здатності звільнитися від образ і горя, і знайти в серці мир і свободу. Вона відкриває дорогу до гармонії та примирення. 🕊️❤️🙏

Справедливість - це відповідальність за діловість і рівність. Вона нагадує нам, що кожна людина заслуговує на справедливе та гідне поводження. ⚖️🤝🌍

Самопожертва - це вияв любові, коли ми готові віддати свої інтереси та потреби на благо інших. Вона зміцнює наші стосунки і робить наш світ кращим місцем. 🤲❤️🌍

Відповідал...

Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням

🕊️ "Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням."

🌦️ "Мов дощ, божа милість зволожує наші душі в часи посухи, надаючи нам новий ріст і надію."

🌱 "Божа милість - це, наче плодюча земля, що допомагає нашім духовним сходам рости й розцвітати."

🌅 "Як ра...

Відкривай своє серце і дозволь собі перетворитися!

💪🏼 Чи ж не наказав Я тобі бути сильним і відважним. Не бійся й не лякайся 🛡️

🔥

Подяка Богу - це, ніби музика наших душ, що лунає вдячністю за дивовижний дар життя

🙏 "Подяка Богу - це, ніби музика наших душ, що лунає вдячністю за дивовижний дар життя."

🌞 "Кожен новий ранок - це свіжий палітра для нашої вдячності перед Богом за всі відтінки благословінь, якими ми осяяні."

🌍 "Подяка Богу - це магічний засіб, що дозволяє нам поглибити своє з'єднання з навколишнім світом і відчути його с...

Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими

🤲 "Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими."

🌟 "Мов свічка, що віддає світло, служіння та любов допомагають нам розсіювати темряву навколо."

🕊️ "Служіння та любов - це, наче крила, що допомагають нам піднятися вище і донести Божу благодать до інших."

&...

Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості

🙏 "Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості."

🕊️ "Мов голубка миру, прощення і відпущення приносять внутрішню гармонію та зцілення."

⚖️ "Прощення і відпущення - це, наче рішення судді, яке відпускає нас від багажу образ та злоби."

🌄 &qu...

Ми ніколи не буваємо самотні!

Ми ніколи не буваємо самотні!
Навіть якщо ми відчуваємо себе залишеними, це не так.
Ми можемо бути залишеними людьми. 
Можемо думати що йдемо самі, але Бог  завжди поряд.
  
Він з нами коли ми радіємо, плачемо, сміємось.
Він з нами проходить труднощі і з нами радіє досягненням.  
Бог ніколи не залишить й проведе, бо Він в...

Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися

⏳ "Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися."

🌱 "Мов весняний дощ, боже довготерпіння наповнює наші серця свіжістю і зціленням, незалежно від наших темних днів."

🌊 "Боже довготерпіння - ніби безмежний океан, який завжди готовий примирити наші хвилі жит...

Любити...

Любити — це означає дарувати Любов
Тому, хто не знає Любові.
Тому, хто просить Любові.
Тому, у кого нема Любові.
Тому, хто не має дару Любові.
Тому, хто не вміє просити Любові.
Тому, хто нічого не знає про Любов.
Тому, хто не знає сили Любові.
Тому, хто вважає себе недостойним ще раз прийняти Любов.
Тому, що був невірний Любов...

У Бога немає обмежень у Своїй любові, і Його милосердя охоплює всіх, хто до Нього звертається.

🌟 У Божій присутності знаходжу світло і напрямок для своїх мрій і цілей.

🌺 Кожна квітка є символом Божої краси і дивовижного твор...