Субота 18 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Завжди радійте!

Напевно, немає на землі такої людини, яка не хотіла б бути завжди задоволеною, радісною та щасливою. Але, скажете ви, чому мені радіти, коли на землі стільки горя, сліз, ворожнечі і неправди.
Писання говорить нам:
Філ. 4:4 Радійте завжди в Господі. і ще кажу: радійте.
2 1Фес. 5:16 Завжди радійте.
Звичайно, важко радіти, коли на серці сум, а очі застилає непрохана сльоза. Але все-таки, радіти є чому.
Цибуля. 2:10 І сказав їм Ангол: Не бійтеся! я сповіщаю вам велику радість, яка буде всім людям:
Як ви думаєте, про яку радість, тут ідеться? Ангел сповістив пастухів про народженого Спасителя. Хіба це не радість? Бог зійшов у наш грішний та низький світ; став подібний до людини. Ісус Христос не зневажався полеглим людством; але прийшов знайти, врятувати та виправдати його.
Діян. 2:28 Ти дав мені пізнати шлях життя, Ти наповниш мене радістю перед лицем Твоїм.
Коли через святе зачаття і народження, у наш світ з'явився Сам Бог-Ісус Христос, хіба можемо ми сказати, що нам нема чого радіти. Він відкрив наші духовні очі і дав нам пізнати шлях життя!
Рим. 14:17 Бо Царство Боже не їжа й питво, а праведність та мир та радість у Святому Дусі.
Земні блага, якими б вони приємними не були, радості не приносять. Вони можуть принести тільки тимчасову, коротку насолоду, але не вічну радість. Наша радість прихована в тому, що ми, пізнавши Ісуса Христа, прийняли у своє серце Духа Святого.
2Кор. 8:2 Бо серед великого випробування скорботами рясніють радістю; і глибока убогість їхня надмірна в багатстві їхньої привітності.
Радіти можна навіть у скорботах. Якщо серце християнина, відкрите для Бога, і Він приймає з Його руки, як благословення, так і випробування, тоді така людина ніколи не пройде повз того, кому, можливо, ще гірше ніж йому. Він завжди поділиться останнім з незаможним, і відчуває у своєму серці велику радість.
1Пет. 1:8 Якого, не бачачи, любіть, і Якого досі не бачачи, а віруючи в Нього, радієте радістю невимовною та преславною.
Петро пише про радість невимовної та преславної. Така радість можлива лише в тих серцях, які пережили духовну зустріч з Богом: увірували в Творця всесвіту, не бачачи Його своїми фізичними очима. Господь - наш життєдавець. Він наш Спаситель і люблячий Батько, тому ми маємо багато причин для того, щоб радіти. Одна з них: Ісус Христос, Син Божий, помер за нас на голгофському хресті, взяв на Себе всі наші немочі та хвороби, усі наші гріхи і не правду, викупив нас від жаху вічних мук, воскрес третього дня, як і написано про Нього. у Писанні, подарував нам вічне життя, омив нас у Своєї крові і знову прийде за Своєю викупленою нареченою.
Те, що живучи тут на цій землі, ми можемо терпіти голод і поневіряння, невдачі та сльози, не означає, що ми не можемо більше радіти. Наша радість прихована в Ісусі Христі. Тільки Він один може заповнити всі наші недоліки. Матеріальне благо. це ще не все: єдність у Дусі Святому з самим Богом-це все.
Пс. 2:11 Служіть Господеві зі страхом і радійте з трепетом.
Бог у всьому має порядок. Ми повинні служити Йому зі страхом і радіти з трепетом. Боятися Бога-це означає боятися образити Його непристойним для християнина словом, ділом чи думкою. Так як Бог Святий, то і ми, Його діти, повинні бути святими у всьому: у відносинах з оточуючими, щодо одягу, музики тощо.
Радіти з трепетом- це не означає істерично сміятися, що на превеликий жаль, практикують деякі церкви: але це виявити плід святості, бути вдячним і благочестивим. І ще одна причина з якої ми просто не можемо не радіти
Лук. 10:20 Радуйтеся тому, що ваші імена написані на небі.
Будемо завжди радіти, невпинно молитися і досягати того, щоб мати в собі плоди Духа Святого.
Гал. 5:22 Плід же духу: любов, радість, мир, довготерпіння, добро, милосердя, віра.
2 Еф. 5:9 Бо плід Духа полягає в кожній доброті, праведності та правді.

Що таке щастя та як його знайти

Якби тебе зараз запитали: «Що ти бажаєш найбільше у своєму житті?»?, Найімовірніше ти відповів би: «Щастя!» Чому саме щастя? Чому ми так хочемо бути щасливими та бажаємо щастя іншим? Що таке щастя для тебе?

Один скаже: «Щастя – це бути здоровим». Інший: «Щастя – це мати багато грошей», третій: «Щаст...

Магазин щастя

Понеділок - день важкий, і дякувати Богові, що він колись закінчується. Я тяглася з роботи, на душі було приблизно так само, як і на небі – похмуро, похмуро та сльота. Мрячив нудний дрібний дощик, який логічно довершував безрадісний день. На довершення всього, коли я звернула на вулицю, що веде до рідного будинку, виявилося, що пройти неможливо, - вулиця була перекрита, там...

Про Радість

Моя радість ллється як дощ, вона тече і чути шум її струмка. Походження не супроводжується сміхом, немає пафосного стану душі, це зовсім інше почуття, яке не тимчасове і зникає, але летить. 

Воно раптом падає і з розмаху розбивається об землю, то раптом підіймається проти всіх законів і йде далеко в небесну далечінь, куди забирає всі мої мрії і всю мою сутність. І це почу...

Усміхнися світу

Усміхнися світу і світ усміхнеться тобі. З чого ти починаєш щодня?
З посмішки чи роздратованої гримаси, яка перша думка спадає тобі на думку?
Світ навколишній тебе сповнений любов'ю радістю світлом, ти помічаєш це. А іноді треба просто зняти чорні окуляри і широко посміхнутися світу, щоб помітити це. Але зняти окуляри з очей незрівнянно простіше, ніж зняти з душі і ми в...

Домашнє вогнище

«Любов довготерпить, милосердить, любов не заздрить, любов не звеличується, не пишається. Не бешкетує, не шукає свого, не дратується, не мислить зла. Не радіє неправді, а тішиться істиною; Все покриває, усьому вірить, все сподівається, все переносить. Любов ніколи не перестає, хоч і пророцтва припиняться, і мови замовкнуть, і знання скасується» 1 Коринтянам 13:4:...

Про Радість

Є знаменита фраза "Завжди радійте!" Але багатьох початківців бентежить, що в храмі не часто можна побачити посмішки віруючих, їхні обличчя швидше суворі, а то й похмурі. Наче віруючі вирішили: якщо я ходжу до храму, то маю бути дуже серйозним. Виходить дивна невідповідність, яка дуже бентежить неофітів.

Про радість уявної та справжньої та як її досягти, ми вирішили пог...

Знайди себе

Якби тебе зараз запитали: Хто ти?, що ти зазвичай відповідаєш? Хтось назве своє ім'я, хтось професію, хтось національність, хтось ще щось... І все-

таки, чи ти думав, ким ти є насправді? Навіщо ти прийшов у це життя? Чому ти не такий, як усі навколо? І хотів би ти впізнати себе та бути щасливим?

Якщо тобі все це цікаво, ідемо вперед! І ми допоможем...

План Бога для тебе!

Кожен хоче повністю віддати себе своєму обранцю, щоб мати глибокий внутрішній зв'язок з ним, бути єдиним і палко коханим.

Але Бог каже християнинові:
«Ні, поки ти не зазнаєш повної радості від Моєї любові, поки не довіриш себе Мені цілком і повністю, поки в тебе не буде міцного і надійного зв'язку зі Мною, поки ти не зрозумієш, що тільки в Мені можна знайти відповідь твоїм...

Християнська Радість

Пилип'ян 1:3-11
Радість – це захоплення, захоплення, насолода в житті, вона глибша за біль чи задоволення. З біблійної погляду радість не обмежена зовнішніми обставинами.
Радість - це " Божий дар " і, як й інші духовні дари, її можна відчувати навіть за надзвичайно складних обставин.

Як у Старому, так і Новому Завітах радість показана як постійна характерна риса ...

Все у житті має свій потенціал

Кожна людина має безмежні можливості, але використовує лише одиниці. Ми повинні усвідомити, що маємо величезні здібності та присвятити себе тому, щоб протягом усього свого життя реалізувати їх. Потенціал – це приховані можливості невиявлена сила. Це не те, що ми вже зробили, а те, що можемо зробити. Ніколи не знаходите задоволення досягнутим, не зупиняйтесь на цьому.&n...