Неділя 19 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Завтра можеш не встигнути

Часто ми думаємо що встигнемо зробити останній крок, але виходить інакше.
Коли ми говоримо собі, а-а завтра перепрошую то зазвичай завтра вже людина собі більше накрутила ніж сьогодні і ставати важче попросити вибачення, а ще важче цій людині простити тебе.
Буває коли нам треба сісти і підготуватися до навчання, доповіді, розмови чи поїздки, а ми говоримо завтра, але завтра вже ми не встигаємо, тоді у нас з'являються проблеми, а ми запитуємо чому так сталося, адже я стільки готувався(лась) а тут не вистачило кілька годин, і на нашому обличчі та серці з'являється прикрість.
Або буває у нас початок щось хворіти, а ми говоримо завтра відпочину, зігріюся, вип'ю таблетку, схожу на лікаря. Але зазвичай завтра ми вже не в тому стані, і питаємо себе, чому у мене такий слабкий організм. Два тижні хворіємо і говоримо чому так довго, або лежимо в лікарні і говоримо, як я до цього дійшов, забуваючи про те, що це можна було запобігти, не відклавши ти це на короткий час.
І багато іншого те що ми налагоджуємо ще на трохи. А наслідки бувають зовсім неприємні. А іноді навіть сумні. Потім ми про це шкодуємо і буває, що не встигаємо навіть пошкодувати про те, що з нами трапилося.
Але найголовніше! Коли ми чуємо про смерть про спасіння і про Бога, ми говоримо про так, Бог є, Він щось робить для мене, але в мене немає на Нього часу, я не готовий з ним поговорити, мені треба своє життя налагоджувати, і взагалі у мене багато звичок, від яких я не можу зараз відмовитися, а з цими звичками (залежностями) я не можу, я не потрібний Богу. Але я вам скажу, що ні, ви неправі, будь-яка людина з будь-якими звичками чи характером, потрібна Богові! Це не ми вирішуємо які ми Йому потрібні, це Його право вирішувати кого він любить, і Він каже що з усіма заговорить хто до нього звернеться і допоможе якщо ви попросите, Він подасть руку коли ви впадете, Він втішить коли ви плакатимете! Вам потрібно лише звернутися до Ісуса і не відкладати на завтра як завжди ми відкладаємо свої проблеми. Тому що Бог кожну секунду дивиться на тебе і чекає, коли ти відкриєш своє серце для його любові, коли ти відкриєш свої вуха, щоб почути те, що Він хоче тобі сказати. Не забувай, що Бога не можна відкласти на завтра як свої проблеми, тому що завтра ти можеш не встигнути прийняти Його, ти не знаєш, що завтра буде з тобою. А якщо ти не встигнеш, тоді навіть у Ісуса будуть сльози на очах, за тебе! І ти не будеш поряд із Ним. Поспішай, заговори з Ісусом, усамітнися заплющи очі і скажи Йому що тебе турбує, вибачся за те, що ти так довго з Ним не говорив, попроси Бога щоб він відкрив тобі свою любов, попроси Його пробачити тебе за твою неправедність. І Він благословить твоє життя. бо завтра ти можеш не встигнути прийняти Його, ти не знаєш, що завтра буде з тобою. А якщо ти не встигнеш, тоді навіть у Ісуса будуть сльози на очах, за тебе! І ти не будеш поряд із Ним. Поспішай, заговори з Ісусом, усамітнися заплющи очі і скажи Йому що тебе турбує, вибачся за те, що ти так довго з Ним не говорив, попроси Бога щоб він відкрив тобі свою любов, попроси Його пробачити тебе за твою неправедність. І Він благословить твоє життя. бо завтра ти можеш не встигнути прийняти Його, ти не знаєш, що завтра буде з тобою. А якщо ти не встигнеш, тоді навіть у Ісуса будуть сльози на очах, за тебе! І ти не будеш поряд із Ним. Поспішай, заговори з Ісусом, усамітнися заплющи очі і скажи Йому що тебе турбує, вибачся за те, що ти так довго з Ним не говорив, попроси Бога щоб він відкрив тобі свою любов, попроси Його пробачити тебе за твою неправедність. І Він благословить твоє життя. попроси Його пробачити тебе за твою неправедність. І Він благословить твоє життя. попроси Його пробачити тебе за твою неправедність. І Він благословить твоє життя.
Хіба ми не щасливі, коли у нас є взаємне кохання з коханою людиною, ми в душі веселимось і сяємо. Так уяви собі, якщо ти відчуєш любов від Того, хто створив любов на всій землі.
Зроби вибір у своєму житті на користь Бога, не зволікай прибери свою гордість і звернися до Нього.

ТІЛЬКИ СВІТЛО РЯТУЄ

«Шлях же беззаконних, як пітьма; вони не знають, що спіткнуться»
(Прип. 4:19).
Один із викладачів теології в нашому університеті любив відпускати жарти, які нам, студентам, здавались тоді дурними, але зараз, після стільки років викладання та пасторської роботи з молоддю, я теж часом говорю щось схоже.
Наприклад, той викладач казав:
— Молоді люди, не гу...

Не засуджуйте себе

«Тож немає жодного тепер засудження тим, що у Христі Ісусі, не за бажанням плоті живуть, а за Духом».

– Послання до Римлян 8:1,

Розширений переклад Біблії

Не засуджуйте і не лайте себе, коли ваш день складається погано або у вас щось не виходить. Просто спробуйте знову. Коли дитина вчиться ходити, вона багато разів впаде. Однак н...

Подивіться, що вам дано як віруючому в Ісуса Христа

А тим, хто прийняв Його, віруючим в Його ім'я, дав владу бути чадами Божими.

- Іоанна 1:12

Завдяки Ісусу Христу нам дано дуже багато! У вас немає жодної поважної причини бути невдахою і не досягти у житті неймовірного успіху. Вам дано так багато, що ви можете уявити це собі. Сьогодні дозвольте мені розповісти вам лише про деякі дари, які ви отримали, прийняв...

Не засуджуй

Одному старцеві сказали, що один із його учнів згрішив. Старець сазав:
- Велике зло зробив він і гідний за це покарання.
Пройшло кілька днів. З'явився до старця Ангол Господній і приніс із собою душу брата, засудженого ним, і каже йому: -
Ось той, котрого ти засудив, помер. Куди велиш тепер віднести душу його: у Царство Небесне чи на муку?!
Старець жахнувся.&n...

Наскільки велика любов Господа до нас

Сьогодні я хотів би поділитися з вами про те, наскільки велика любов Господа до нас.

У світі, де стільки насильства, зла та неправедності, ми можемо часто почуватися безпорадними та самотніми. Ми можемо відчувати, що ніхто нас не розуміє, що ніхто не дбає про наше життя. Але це не так. Всевишній Бог любить нас незмірно і ніколи не залишить нас у біді.

Бог до...

Марфіно служіння

У гості приїхав брат із далекої церкви. Благословенний брат. Суворий брат. Улюбленою його проповіддю була тема ходіння та уваги Слова Божого. Часто він виступав з викриттями сестер, що багато часу приділяють господарству, життєвій метушні і тому мало часу залишається на вникнення Слова Божого.
Одностайно сестри вирішили розстаратися:
- Не засмучуватимемо брата.

Хто має вухо чути, нехай чує

Хто має вухо чути, нехай чує, що Дух говорить церквам
Улюблені діти Божі, брати і сестри Церкви Божої у Христі Ісусі: благодать і мир вам від Бога Отця нашого та Господа нашого Ісуса Помазаника.

Великий Бог, Творець неба та землі, створив Собі народ в ім'я Своє. Народ великий та сильний. Сам Бог прийшов до нас і вселився в наші серця, у нас, і ми сильні Його силою, вел...

Нехай Божий світ судить ваші думки та почуття

Вас колись долали сумніви настільки, що вам хотілося сказати: «Ну все, годі!»? Напевно, таке бажання виникало у кожного. І тоді ми можемо гаряче з кимось вчинити неправильно або піддатися зневірі, або піти спати і постаратися забути про все. І, звичайно, ви розумієте: ніщо з цього не вирішить ваші проблеми. Але замість того, щоб зневіритися, здатися і дати волю п...

Чи розумієш робити добро?

Недільні збори в домі Молитви закінчилися, але Діма не поспішав іти. З приміщення, де проводились заняття з дітьми, лунали дзвінкі дитячі голоси. Ну і весело сьогодні там у них. подумав він. Дитяче служіння сьогодні було незвичним. Кімнату прикрасили осіннім листям: червоним, жовтим, помаранчевим, різнокольорові надуті кулі додавали відчуття свята. Прощання восени....

Сумнів це стріла цибульної

Він може проникати, через
думки, обставини, слова інших людей. Йому схильні
всі люди, незалежно від статі і віку. Але особливо до нього чутлива
жіноча стать.
правоті слів
Божих, а потім впала в непослух. Порушення заповіді Господньої
призвело до плачевних наслідків як для
перших людей, так і для їх нащадків . цінності перед Богом, прагнуть&...