Середа 01 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    


Біблійні уроки для дітей




Церква Надія Рівне пропонує серію з 11 цікавих та легко зрозумілих відеоуроків з Біблії для дітей. Кожен урок має свою тему та зосереджений на різних історіях з життя Ісуса та притчах. Діти будуть вчитися про важливість Біблії та Христа у нашому житті та зможуть отримати корисні уроки для свого духовного розвитку.

Урок "10 прокажених" допоможе дітям зрозуміти, що кожен з нас має велике значення незалежно від нашого стану здоров'я. Урок "Притча про багату вечерю" покаже, що Бог запрошує всіх до Свого столу, незалежно від нашого соціального стану. Урок "Притча про молитву фарисея і митаря" навчить дітей, що справжня молитва повинна бути від серця. Урок "Притча про сіяча" допоможе дітям зрозуміти, що Бог посіє любов та добро, якщо ми дозволимо Йому це зробити у нашому серці.

Урок "Притча про загублену вівцю" навчить дітей, що Бог ніколи не відмовляється від нас, якщо ми заблукаємо. Урок "Притча про двох будівничих" покаже, що ми повинні будувати наш духовний дім на міцній основі. Урок "Притча про блудного сина" навчить дітей про Божу милість та прощення. Уроки "Воскресіння Ісуса", "Зміна митника Закхея", "Уздоровлення біснуватого" та "Буря на морі" допоможуть дітям пізнати більше про Ісуса та Його силу.

Кожен з цих уроків є цікавим та захоплюючим, презентуючи дитині цінності та історії, які стали основою для християнської віри. Уроки відповідають на запитання дітей та допомагають їм зрозуміти, як Біблія та Ісус можуть бути важливими частинами їхнього життя.