Неділя 08 Вересень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Молитва - це спосіб спілкування з Богом, де ми можемо висловити свої радощі, суми, потреби та подяку

Благодать - це Божий надбання, яке ми не заслужили, але отримуємо з Його милості. Вона перетворює наші серця, дарує нам нове життя і допомагає нам жити згідно з Божими заповідями. 🌟💖🌈

Надія - це невичерпний джерело сили і оптимізму, яке нам дає Христос. Вона підтримує нас в складних часах, дає нам упевненість у майбутньому і розпалює в нас вогонь надії. 🌤️🔥🌻

Покаяння - це шлях до відродження і очищення. Коли ми покликаємося на Божий прощення і вчимося відмовлятися від гріху, ми знаходимо милосердя та благодать для нового початку. 🚶‍♂️🙏🌅

Молитва - це спосіб спілкування з Богом, де ми можемо висловити свої радощі, суми, потреби та подяку. Вона з'єднує наші серця з Небесами і дає нам заспокоєння і вдихновлення. 🙏🌿✨

Єдність - це спільнота віри, де ми підтримуємо один одного, ділимося труднощами та радостями, і разом служимо Богу. Вона показує силу любові та об'єднання в Христі. 🤝❤️🌿

Благословення - це Божі дари, які оточують нас щоденно. Ми можемо побачити їх у прекрасному створінні, благополуччі, здоров'ї, любові ближнього та багатьох інших добрих речах, які оточують нас. 🌈🎁🙏

Відповідальність - це наше призначення в світі. Ми повинні бути світлом та соллю, віддавати добро, простягати руку допомоги та жити згідно з Божими заповідями. 🌟🤲💡

Смирення - це властивість душі, яка нам допомагає віддати славу Богу, визнати нашу обмеженість і покластися на Його проводження. Воно відкриває двері до Божого благословення та величі. 🙇‍♀️🌟🌻

23.06.2023

Втішення Духом Святим - це, наче ніжний подих, що обіймає наші душі теплом і зціленням

🕊️ "Втішення Духом Святим - це, наче ніжний подих, що обіймає наші душі теплом і зціленням."

🌈 "Мов весняний дощ, втішення Духом Святим наповнює наші серця надією та свіжістю."

🌟 "Втішення Духом Святим - ніби світло у темному лісі, яке веде нас навіть через найтемніші стежки життя."

🌿 "Як м&#...

Світло Ісуса - це, наче найяскравіший вогник, що освітлює наші життя та дорогу до Бога

🌟 "Світло Ісуса - це, наче найяскравіший вогник, що освітлює наші життя та дорогу до Бога."

🕯️ "Мов свічка на кожному кроці, світло Ісуса показує нам шлях до добра, милосердя та любові."

🌄 "Світло Ісуса - це, наче ранковий промінь, що пробивається крізь темряву та нагадує про новий початок."

🌿 &qu...

Віра в боротьбі - це, ніби меч, що допомагає нам здолати перешкоди та піднятися після падінь

⚔️ "Віра в боротьбі - це, ніби меч, що допомагає нам здолати перешкоди та піднятися після падінь."

🌄 "Мов ранковий промінь, віра в боротьбі пробуджує в нас силу та наполегливість для подолання випробувань."

🛡️ "Віра в боротьбі - це, наче непохитний щит, що захищає нас від вітрів невдач та зворотів долі."

...

Надія на воскресіння - це основний принцип християнської віри. Вона вказує на безсмертя душі та обіцянку вічного життя після смерті. ✝️🌅🕊️

Покора - це властивість, що нагадує нам про скромність і покору перед Богом. Вона допомагає нам визнати Його владу і волю у нашому житті. 🙇‍♂️🙏⛪️

Благодать - це Божий надзвичайний дар, який простирається до нас через Його милосердя і любов. Ми можемо отримувати благодать через нашу віру і покаяння. 🌟🙏💖

Спі...

Мир в Ісусі - це, наче розцвіт саду, де кожна душа знаходить своє місце в барвистій гармонії

🌍 "Мир в Ісусі - це, наче гармонія всіх кольорів світу, яка з'єднує наші душі в єдиному таці життя."

🕊️ "Мов голубка, символізуюча мир, Ісус несе до нас ніжний подих спокою та зцілення."

🌟 "Мир в Ісусі - це, наче розцвіт саду, де кожна душа знаходить своє місце в барвистій гармонії."

🛐 "Я...

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець.
Господня допомога обов’язково прийде.
Не переживай, Бог ніколи не є сліпим до твоїх сліз, ніколи не є глухим до твоїх молитов, ніколи не є байдужим до твого болю.
Господь дає сили коли їх немає. Дає надію коли її немає. Він дає все, коли ти думаєш, що все втрачено.
Боже Милосердний благослови кож...

Любити...

Любити — це означає дарувати Любов
Тому, хто не знає Любові.
Тому, хто просить Любові.
Тому, у кого нема Любові.
Тому, хто не має дару Любові.
Тому, хто не вміє просити Любові.
Тому, хто нічого не знає про Любов.
Тому, хто не знає сили Любові.
Тому, хто вважає себе недостойним ще раз прийняти Любов.
Тому, що був невірний Любов...

Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням

🕊️ "Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням."

🌦️ "Мов дощ, божа милість зволожує наші душі в часи посухи, надаючи нам новий ріст і надію."

🌱 "Божа милість - це, наче плодюча земля, що допомагає нашім духовним сходам рости й розцвітати."

🌅 "Як ра...

Мов хвилі на океані, божа благодать обіймає наші душі ніжною силою, надаючи нам рух та напрямок у нашому подорожі життя

🌟 "Божа благодать - це ніби витончений танець, у якому наші життєві кроки плетуться з дотиками небесної грації."

🌈 "Мов аромат квітів, божа благодать надає нашому існуванню ніжність та красу."

🎁 "Божа благодать - це, наче дарунок, що завжди випадає саме вчасно, даруючи нам несподівану радість та підтримку."

...

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей

❤️Радість – це коли душа перестає просити те, чого у неї немає, і починає радіти тому, що є🌸

Нічого не дає мені  більшого утішення, ніж думка, що  я в руці Бога 💕 

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей .    
Щастя бути з Богом💙

📖Усе мені можна, ...