Четвер 23 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт

🌼 "Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт."

🌟 "Мов сонячні промені, доброта і ласка Божа розсіюють хмари сумнівів та впливають наше життя світлом."

🕊️ "Доброта і ласка Божа - це, наче голубка миру, що носить у собі обійми Божої ніжності."

🌄 "Як ранкова роса, доброта і ласка Божа освіжають наші душі та надають їм силу для нового дня."

⚓ "Доброта і ласка Божа - це, наче якір, що тримає нас міцними в життєвому плаванні."

🌿 "Мов плодючий ґрунт, доброта і ласка Божа допомагають нам рости та плодити добро в світі."

🌌 "Доброта і ласка Божа - це, наче зірки ночі, що світять у наших темрявних моментах."

🔮 "Мов магічний еліксир, доброта і ласка Божа лікують наші рани та допомагають нам зцілити душу."

🌅 "Доброта і ласка Божа - це, наче ранковий обійм, який пробуджує нашу вдячність та робить день яскравим."

💖 "Мов ніжний пульс нашого серця, доброта і ласка Божа нагадують нам про безмежну любов, яку Він завжди дарує нам."

26.08.2023

Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння

🔥 "Дари Духа Святого - це, наче полум'я, що розпалює наші серця та надає нам духовну силу для служіння."

🌌 "Мов зірки на нічному небосхилі, дари Духа Святого розсіюють темряву і показують шлях до істини."

🌟 "Дари Духа Святого - це, наче палітра художника, де кожен дар приносить унікальний колір до панорами нашого духовного...

Боже спасіння - наче ранкова зоря, що освітлює найтемніші куточки нашого життя, даруючи надію на новий початок

🌄 "Боже спасіння - наче ранкова зоря, що освітлює найтемніші куточки нашого життя, даруючи надію на новий початок."

🚪 "Мов ключ до відчинених дверей, боже спасіння відкриває шлях до вільності від обтяжень та принесення внутрішнього спокою."

🌊 "Боже спасіння - це, наче порятунок наших душ, коли ми втратились у штормах життя, ал...

Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед

🌟 "Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед."

🕊️ "Мов голубка в символізмі миру, надія в Христі носить у собі віру в краще завтра."

🌄 "Надія в Христі - це, наче ранковий промінь, що проникає в наші серця, даруючи нам нові можливості."

🛐 "Як стовп хмара в п...

У Бога немає обмежень у Своїй любові, і Його милосердя охоплює всіх, хто до Нього звертається.

🌟 У Божій присутності знаходжу світло і напрямок для своїх мрій і цілей.

🌺 Кожна квітка є символом Божої краси і дивовижного твор...

Мов хвилі на океані, божа благодать обіймає наші душі ніжною силою, надаючи нам рух та напрямок у нашому подорожі життя

🌟 "Божа благодать - це ніби витончений танець, у якому наші життєві кроки плетуться з дотиками небесної грації."

🌈 "Мов аромат квітів, божа благодать надає нашому існуванню ніжність та красу."

🎁 "Божа благодать - це, наче дарунок, що завжди випадає саме вчасно, даруючи нам несподівану радість та підтримку."

...

Ми ніколи не буваємо самотні!

Ми ніколи не буваємо самотні!
Навіть якщо ми відчуваємо себе залишеними, це не так.
Ми можемо бути залишеними людьми. 
Можемо думати що йдемо самі, але Бог  завжди поряд.
  
Він з нами коли ми радіємо, плачемо, сміємось.
Він з нами проходить труднощі і з нами радіє досягненням.  
Бог ніколи не залишить й проведе, бо Він в...

Втішення Духом Святим - це, наче ніжний подих, що обіймає наші душі теплом і зціленням

🕊️ "Втішення Духом Святим - це, наче ніжний подих, що обіймає наші душі теплом і зціленням."

🌈 "Мов весняний дощ, втішення Духом Святим наповнює наші серця надією та свіжістю."

🌟 "Втішення Духом Святим - ніби світло у темному лісі, яке веде нас навіть через найтемніші стежки життя."

🌿 "Як м&#...

❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 

Знай що в тебе є найкращий 
друг, який піклується про тебе.❤️~

Якщо страшно Він збереже 😌~

Якщо сумно він потішить 🕊~

Якщо важко підтримає своєю ніжною рукою❤ʊ...

Життя в дусі терпимості, єдності та послуху Богу

Будь терпимим і співчутливим до своїх братів і сестер, не осуджуй їх за їх гріхи, але допомагай їм нести їх вантаж. 🤲🌿🙏

Не розділяй церкву на "добрих" і "поганих", "нових" і "старих", але ділися благословеннями, незалежно від того, чи є вони матеріальними чи духовними. 🙌💒💖

Наслухайся Духа, що...

Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості

🙏 "Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості."

🕊️ "Мов голубка миру, прощення і відпущення приносять внутрішню гармонію та зцілення."

⚖️ "Прощення і відпущення - це, наче рішення судді, яке відпускає нас від багажу образ та злоби."

🌄 &qu...