Четвер 23 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Подяка Богу - це, ніби музика наших душ, що лунає вдячністю за дивовижний дар життя

🙏 "Подяка Богу - це, ніби музика наших душ, що лунає вдячністю за дивовижний дар життя."

🌞 "Кожен новий ранок - це свіжий палітра для нашої вдячності перед Богом за всі відтінки благословінь, якими ми осяяні."

🌍 "Подяка Богу - це магічний засіб, що дозволяє нам поглибити своє з'єднання з навколишнім світом і відчути його справжню красу."

🌱 "Навіть у зливових хмарах скрита вдячність за дощ, що допомагає нам зрости й розцвісти, адже Бог завжди вдихає життя в кожну краплину."

🛡️ "Подяка Богу - наша щитова стіна перед випробуваннями, бо ми знаємо, що Його незрима рука завжди нас підтримує та оберігає."

❤️ "Наші дії доброти - це як кольорові пензлі, що відтворюють картину нашої вдячності перед Богом за дар життя й можливість дарувати добро."

🚪 "Подяка Богу - це ключ, що відчиняє двері до глибокого спілкування з Ним, допомагаючи нам зблизитися та розповісти Йому про всі наші радощі та зітхання."

🌟 "Вдячність перед Богом - нагадування про те, що ми плетемо нитки добра в великій тканині Всесвіту, завдяки Його нескінченному вдосконаленню."

👨‍👩‍👧‍👦 "Подяка Богу за близьких - це, наче обійми серцями, що поєднують наші душі в гармонійну мелодію родинного щастя."

💧 "Навіть у слізних моментах, наша вдячність перед Богом, як краплина роси на листі, засяє й освітить наш шлях, нагадуючи про Його безмежну ласку."

🌻 Подяка Богу - неначе соняшник, що завжди повертається до сонця, маючи в серці вдячність за промені життя та світла.

26.08.2023

Життя в дусі терпимості, єдності та послуху Богу

Будь терпимим і співчутливим до своїх братів і сестер, не осуджуй їх за їх гріхи, але допомагай їм нести їх вантаж. 🤲🌿🙏

Не розділяй церкву на "добрих" і "поганих", "нових" і "старих", але ділися благословеннями, незалежно від того, чи є вони матеріальними чи духовними. 🙌💒💖

Наслухайся Духа, що...

Істинна радість полягає не в зовнішніх обставинах, а в духовному збагаченні і глибокому задоволенні. 🌟😊🙏

Мудрість - це поєднання знань, досвіду та розуміння. Вона вказує нам правильний шлях і надає нам прозорість в прийнятті рішень. 📚🧠🚶‍♀️

Скромність - це якість, яка допомагає нам відмовитися від гордощів і великомовства. Вона навчає нас сконцентруватися на інших і цінувати простоту життя. 🙇‍♂️❤️🌱

...

🎁 Життя - це надзвичайний дар. Кожна хвилина, кожен момент, що ми маємо, є неповторним

🎁 Життя - це надзвичайний дар. Кожна хвилина, кожен момент, що ми маємо, є неповторним. Тому важливо віддавати собі звіт про цю цінність і цінувати кожну прожиту хвилину. 💫⏳

🙏 Ми несемо велику вдячність Богу за Його піклування про нас. Він завжди надає нам силу, мудрість та направлення, щоб пройти через всі випробування та складнощі. Його присутність в на...

Сила прощення полягає в здатності звільнитися від образ і горя, і знайти в серці мир і свободу. Вона відкриває дорогу до гармонії та примирення. 🕊️❤️🙏

Справедливість - це відповідальність за діловість і рівність. Вона нагадує нам, що кожна людина заслуговує на справедливе та гідне поводження. ⚖️🤝🌍

Самопожертва - це вияв любові, коли ми готові віддати свої інтереси та потреби на благо інших. Вона зміцнює наші стосунки і робить наш світ кращим місцем. 🤲❤️🌍

Відповідал...

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей

❤️Радість – це коли душа перестає просити те, чого у неї немає, і починає радіти тому, що є🌸

Нічого не дає мені  більшого утішення, ніж думка, що  я в руці Бога 💕 

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей .    
Щастя бути з Богом💙

📖Усе мені можна, ...

У Бога немає обмежень у Своїй любові, і Його милосердя охоплює всіх, хто до Нього звертається.

🌟 У Божій присутності знаходжу світло і напрямок для своїх мрій і цілей.

🌺 Кожна квітка є символом Божої краси і дивовижного твор...

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець

Ніколи не втрачай надії, навіть, коли здається, що всьому кінець.
Господня допомога обов’язково прийде.
Не переживай, Бог ніколи не є сліпим до твоїх сліз, ніколи не є глухим до твоїх молитов, ніколи не є байдужим до твого болю.
Господь дає сили коли їх немає. Дає надію коли її немає. Він дає все, коли ти думаєш, що все втрачено.
Боже Милосердний благослови кож...

❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 

❤️‍🩹Я попросила Бога покарати мого ворога, і Бог сказав мені: НІ, йому судилося стати твоїм найкращим другом. 
💨Я попросила Бога дарувати мені терпіння, і Бог сказав мені: НІ, терпіння – це результат випробувань, і його не дарують, йому навчаються. 
💔Я попросила Бога забрати мою гордість, і Бог сказав мені: НІ, гордість не ...

Надія во Христі - це, наче ранковий світанок, який нагадує нам про можливість нового початку кожен день

💫 "Надія во Христі - це, ніби світловий промінь, що проникає крізь хмари сумнівів і дарує нам впевненість у майбутньому."

🌱 "Мов перший весняний бутон, надія во Христі допомагає нам рости та розцвітати в духовному житті."

🌄 "Надія во Христі - це, наче ранковий світанок, який нагадує нам про можливість нового початку кожен день...

Молитва - це, наче дзеркало, в якому ми відображаємо свої думки та почуття перед Богом

🙏 "Молитва - це, наче дзеркало, в якому ми відображаємо свої думки та почуття перед Богом."

🌟 "Мов місто спілкування з Небом, молитва з'єднує нас з Богом, навіть коли слова не вистачає."

🕊️ "Молитва - це, наче поклик душі, який з'єднує нас з Богом і допомагає знайти внутрішній спокій."

🌄 &...