Субота 11 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей

❤️Радість – це коли душа перестає просити те, чого у неї немає, і починає радіти тому, що є🌸

Нічого не дає мені  більшого утішення, ніж думка, що  я в руці Бога 💕 

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей .    
Щастя бути з Богом💙

📖Усе мені можна, та не все на пожиток. Усе мені можна, але мною ніщо володіти не повинно. 
1-е до коринтян 6:12

▫️Нам дозволено ВСЕ, але варто знати, куди приведуть ті чи інші дії, слова, думки. В якому стані буде наша душа після того?! 

▫️Нам дозволено ВСЕ, але ніщо не має нами володіти. На першому місці в серці ЗАВЖДИ має бути Бог! 

▫️Та коли Бог головний в житті, наші бажання стають чисті, світлі і праведні, які будуть корисними для нас. 
🌿

26.09.2023

Мов хвилі на океані, божа благодать обіймає наші душі ніжною силою, надаючи нам рух та напрямок у нашому подорожі життя

🌟 "Божа благодать - це ніби витончений танець, у якому наші життєві кроки плетуться з дотиками небесної грації."

🌈 "Мов аромат квітів, божа благодать надає нашому існуванню ніжність та красу."

🎁 "Божа благодать - це, наче дарунок, що завжди випадає саме вчасно, даруючи нам несподівану радість та підтримку."

...

Поклоніння в пісні - це, наче мова душі, яка співає свою вдячність і віру перед Богом

🎶 "Поклоніння в пісні - це, наче мова душі, яка співає свою вдячність і віру перед Богом."

🌟 "Мов мелодія серця, поклоніння в пісні об'єднує наші душі в єдиному голосі перед Творцем."

🕊️ "Поклоніння в пісні - це, наче піднесення духу, коли наші голоси стають мости до Неба."

🌄 "Як світанко...

Віра і втілення - це, наче об'єднання небесного та земного в одному серці, де наша віра перетворюється на дії і вчинки

🌟 "Віра і втілення - це, наче об'єднання небесного та земного в одному серці, де наша віра перетворюється на дії і вчинки."

🌄 "Мов ранковий промінь, віра і втілення розсвічують шляхи життя, які ведуть нас до Христа."

🕊️ "Віра - це, наче птах, що підноситься вгору, а втілення - це його польот у реальності нашого житт...

Молитва - це спосіб спілкування з Богом, де ми можемо висловити свої радощі, суми, потреби та подяку

Благодать - це Божий надбання, яке ми не заслужили, але отримуємо з Його милості. Вона перетворює наші серця, дарує нам нове життя і допомагає нам жити згідно з Божими заповідями. 🌟💖🌈

Надія - це невичерпний джерело сили і оптимізму, яке нам дає Христос. Вона підтримує нас в складних часах, дає нам упевненість у майбутньому і розпалює в нас вогонь надії. ㇪...

Віра в боротьбі - це, ніби меч, що допомагає нам здолати перешкоди та піднятися після падінь

⚔️ "Віра в боротьбі - це, ніби меч, що допомагає нам здолати перешкоди та піднятися після падінь."

🌄 "Мов ранковий промінь, віра в боротьбі пробуджує в нас силу та наполегливість для подолання випробувань."

🛡️ "Віра в боротьбі - це, наче непохитний щит, що захищає нас від вітрів невдач та зворотів долі."

...

Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися

⏳ "Боже довготерпіння - це, наче невичерпний запас часу, в якому Він чекає, надаючи нам можливість зростати й розвиватися."

🌱 "Мов весняний дощ, боже довготерпіння наповнює наші серця свіжістю і зціленням, незалежно від наших темних днів."

🌊 "Боже довготерпіння - ніби безмежний океан, який завжди готовий примирити наші хвилі жит...

У Бога немає обмежень у Своїй любові, і Його милосердя охоплює всіх, хто до Нього звертається.

🌟 У Божій присутності знаходжу світло і напрямок для своїх мрій і цілей.

🌺 Кожна квітка є символом Божої краси і дивовижного твор...

Страх божий - це, наче почуття благоговіння перед величністю та святістю Бога

⛪️ "Страх божий - це, наче почуття благоговіння перед величністю та святістю Бога."

🕊️ "Мов переповнена ріка покори, страх божий вказує на наше визнання Божої влади і гідності."

🌄 "Страх божий - це, наче розуміння незвістності Божого плану та глибокої таємниці духовного світу."

🔥 "Мов по...

Втішення Духом Святим - це, наче ніжний подих, що обіймає наші душі теплом і зціленням

🕊️ "Втішення Духом Святим - це, наче ніжний подих, що обіймає наші душі теплом і зціленням."

🌈 "Мов весняний дощ, втішення Духом Святим наповнює наші серця надією та свіжістю."

🌟 "Втішення Духом Святим - ніби світло у темному лісі, яке веде нас навіть через найтемніші стежки життя."

🌿 "Як м&#...

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Він розуміє наші межі та обставини, і завжди надає нам потрібну силу, щоб подолати виклики життя. 🌟💪

Коли ми знаходимося в скрутних ситуаціях або почуваємося виснаженими, Бог дає нам внутрішню міць, яка допомагає нам продовжувати вперед. 🙌💪

Наші пережив...