Неділя 08 Вересень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Він розуміє наші межі та обставини, і завжди надає нам потрібну силу, щоб подолати виклики життя. 🌟💪

Коли ми знаходимося в скрутних ситуаціях або почуваємося виснаженими, Бог дає нам внутрішню міць, яка допомагає нам продовжувати вперед. 🙌💪

Наші переживання, наші болі та наші зусилля не йдуть марно - Бог використовує їх, щоб зміцнити нас та допомогти нам рости. 💪🌱

Тому вір у свої сили і знай, що Бог завжди стоїть поруч, даруючи нам силу, яку ми потребуємо. 🙏💪

23.06.2023

Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням

🕊️ "Божа милість - наче легкий вітерець, що обіймає наші серця ніжністю та зціленням."

🌦️ "Мов дощ, божа милість зволожує наші душі в часи посухи, надаючи нам новий ріст і надію."

🌱 "Божа милість - це, наче плодюча земля, що допомагає нашім духовним сходам рости й розцвітати."

🌅 "Як ра...

Ми ніколи не буваємо самотні!

Ми ніколи не буваємо самотні!
Навіть якщо ми відчуваємо себе залишеними, це не так.
Ми можемо бути залишеними людьми. 
Можемо думати що йдемо самі, але Бог  завжди поряд.
  
Він з нами коли ми радіємо, плачемо, сміємось.
Він з нами проходить труднощі і з нами радіє досягненням.  
Бог ніколи не залишить й проведе, бо Він в...

Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими

🤲 "Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими."

🌟 "Мов свічка, що віддає світло, служіння та любов допомагають нам розсіювати темряву навколо."

🕊️ "Служіння та любов - це, наче крила, що допомагають нам піднятися вище і донести Божу благодать до інших."

&...

Віра в боротьбі - це, ніби меч, що допомагає нам здолати перешкоди та піднятися після падінь

⚔️ "Віра в боротьбі - це, ніби меч, що допомагає нам здолати перешкоди та піднятися після падінь."

🌄 "Мов ранковий промінь, віра в боротьбі пробуджує в нас силу та наполегливість для подолання випробувань."

🛡️ "Віра в боротьбі - це, наче непохитний щит, що захищає нас від вітрів невдач та зворотів долі."

...

Життя в дусі терпимості, єдності та послуху Богу

Будь терпимим і співчутливим до своїх братів і сестер, не осуджуй їх за їх гріхи, але допомагай їм нести їх вантаж. 🤲🌿🙏

Не розділяй церкву на "добрих" і "поганих", "нових" і "старих", але ділися благословеннями, незалежно від того, чи є вони матеріальними чи духовними. 🙌💒💖

Наслухайся Духа, що...

Життя в любові, єдності та служінні: Відкрийте серце та змінюйте світ

Життя в любові, єдності та співчутті ❤️🤝🌿

Це заклик до того, щоб жити відкритою серцем, проявляти любов та співчуття до інших людей. Кожен момент нашого життя має бути наповненим взаєморозумінням, терпимістю та готовністю допомагати один одному. Важливо розуміти, що кожна людина має свої проблеми, і ми повинні бути готові підтримати і зрозуміти один одног...

Мов ранковий світанок, Боже світло відкриває новий день з надією та можливостями

💡 "Боже світло - це, наче перше сонячне проміння, що розкриває перед нами шляхи істини та розуміння."

🌅 "Мов ранковий світанок, боже світло відкриває новий день з надією та можливостями."

🕯️ "Боже світло - ніби свічка у наших душах, яка освітлює наші темні моменти і дарує нам тепло."

🌌 "Як зі...

Надія во Христі - це, наче ранковий світанок, який нагадує нам про можливість нового початку кожен день

💫 "Надія во Христі - це, ніби світловий промінь, що проникає крізь хмари сумнівів і дарує нам впевненість у майбутньому."

🌱 "Мов перший весняний бутон, надія во Христі допомагає нам рости та розцвітати в духовному житті."

🌄 "Надія во Христі - це, наче ранковий світанок, який нагадує нам про можливість нового початку кожен день...

Поклоніння в пісні - це, наче мова душі, яка співає свою вдячність і віру перед Богом

🎶 "Поклоніння в пісні - це, наче мова душі, яка співає свою вдячність і віру перед Богом."

🌟 "Мов мелодія серця, поклоніння в пісні об'єднує наші душі в єдиному голосі перед Творцем."

🕊️ "Поклоніння в пісні - це, наче піднесення духу, коли наші голоси стають мости до Неба."

🌄 "Як світанко...

Відносини з Богом - це, наче ніжні нитки, що з'єднують наші серця з Божою любов'ю та мудрістю

🌈 "Відносини з Богом - це, наче ніжні нитки, що з'єднують наші серця з Божою любов'ю та мудрістю."

🌟 "Мов прозорий дзеркальний відбиток, відносини з Богом відображають наші думки, почуття і спілкування з Ним."

🕊️ "Відносини з Богом - це, наче річка живої води, що наповнює наші душі благодаттю та надією."