Неділя 08 Вересень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Милосердя - це вияв любові до наших ближніх через конкретні дії. Ми повинні бути милосердними так само, як Бог милосердний до нас. 🤲❤️🙏

Віра без дій - мертва. Наша віра повинна виявлятися в наших діях і взаємодії з оточуючими. 🙏🔥👥

Любов - найвища сила, яка перетворює серця і міняє світ. Практикуймо любов у всіх наших взаємодіях. ❤️💪🌍

Благодать Божа - безмежна і не заслужена. Ми маємо розповідати про неї і поділитися нею з іншими. 🌟🙌🌈

Прощення - це важлива частина нашого християнського життя. Вона зцілює рани і дає змогу побудувати мирні стосунки з іншими. 🤝❤️😇

Милосердя - це вияв любові до наших ближніх через конкретні дії. Ми повинні бути милосердними так само, як Бог милосердний до нас. 🤲❤️🙏

Покірність - це визнання Божої влади і воля. Вона допомагає нам покладатися на Божий провід у нашому житті і підпорядковуватися Його плану. 🙇‍♀️🙏🗝️

23.06.2023

❤️‍🩹Я попросила любові, і Бог послав мені тих, хто потребує моєї допомоги. 

❤️‍🩹Я попросила Бога покарати мого ворога, і Бог сказав мені: НІ, йому судилося стати твоїм найкращим другом. 
💨Я попросила Бога дарувати мені терпіння, і Бог сказав мені: НІ, терпіння – це результат випробувань, і його не дарують, йому навчаються. 
💔Я попросила Бога забрати мою гордість, і Бог сказав мені: НІ, гордість не ...

Втішення Духом Святим - це, наче ніжний подих, що обіймає наші душі теплом і зціленням

🕊️ "Втішення Духом Святим - це, наче ніжний подих, що обіймає наші душі теплом і зціленням."

🌈 "Мов весняний дощ, втішення Духом Святим наповнює наші серця надією та свіжістю."

🌟 "Втішення Духом Святим - ніби світло у темному лісі, яке веде нас навіть через найтемніші стежки життя."

🌿 "Як м&#...

Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості

🙏 "Прощення і відпущення - це, наче ключі до відкриття вільності від образ та відчуттів образливості."

🕊️ "Мов голубка миру, прощення і відпущення приносять внутрішню гармонію та зцілення."

⚖️ "Прощення і відпущення - це, наче рішення судді, яке відпускає нас від багажу образ та злоби."

🌄 &qu...

Надія на воскресіння - це основний принцип християнської віри. Вона вказує на безсмертя душі та обіцянку вічного життя після смерті. ✝️🌅🕊️

Покора - це властивість, що нагадує нам про скромність і покору перед Богом. Вона допомагає нам визнати Його владу і волю у нашому житті. 🙇‍♂️🙏⛪️

Благодать - це Божий надзвичайний дар, який простирається до нас через Його милосердя і любов. Ми можемо отримувати благодать через нашу віру і покаяння. 🌟🙏💖

Спі...

Відкривай своє серце і дозволь собі перетворитися!

💪🏼 Чи ж не наказав Я тобі бути сильним і відважним. Не бійся й не лякайся 🛡️

🔥

Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною...

🌿Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною, але ти поставив її вище за себе - ти виявив любов: адже «любов не підноситься» (1 Кор. 13:4).📖🌿

###12.10.2023...

Приймай себе таким, яким тебе створив Бог, і ніколи не забувай, що ти особливий. 🌟🙌

🙌 Приймай себе таким, яким тебе створив Бог, і ніколи не забувай, що ти особливий. 🌟

🌈 Бажаю тобі знайти в собі мужність та відвагу, щоб подолати всі перешкоди на своєму шляху. 💪

📚 Нехай твоя мудрість росте як квітка, розцвітаючи кожен день. 🌸🌿

🙏 Бажаю тобі здатність побачити красу в навколишньому світ...

Божа мудрість - ніби найбільша зібрана бібліотека з усіма відповідями, що розкривають сенс і глибину життя

📚 "Божа мудрість - ніби найбільша зібрана бібліотека з усіма відповідями, що розкривають сенс і глибину життя."

🌊 "Мов течія ріки, божа мудрість лагідно наповнює наші душі знанням, що веде нас до моря розуміння."

🌄 "Божа мудрість - як перший промінь сонця на ранковому небосхилі, розкриваючи перед нами найяскравіші шляхи життя....

Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт

🌼 "Доброта і ласка Божа - це, наче ніжний дощ, що поливає наші душі та дарує нам зростання та розцвіт."

🌟 "Мов сонячні промені, доброта і ласка Божа розсіюють хмари сумнівів та впливають наше життя світлом."

🕊️ "Доброта і ласка Божа - це, наче голубка миру, що носить у собі обійми Божої ніжності."

㇦...

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах

❤️‍🩹 Як би далеко ти не відійшов від Бога, Він завжди готовий обігріти тебе в Своїх люблячих обіймах.

❤️‍🩹 В Нього є для тебе прощення.

❤️‍🩹 В Нього вистачить благодаті, щоб покрити твої поразки.

❤️‍🩹 В Нього є зцілення і оновлення для твоєї втомленої душі.

...