Яйця мають шкаралупу
Опис
Предмет: Сире яйце та тарілка.
Існує багато способів приготування яєць. Можна покласти яйце у воду і закип'ятити його. Якщо ви бажаєте, щоб яйце добре зварилося, залиште його в соді на 15-20 хвилин. Якщо ви віддаєте перевагу підлозі варені яйця, то кип'ятити воду необхідно, лише кілька хвилин.
Крім того, ви можете розбити шкаралупу так, щоб яйце витекло. (Розбийте яйце над тарілкою.) У такому вигляді ви можете використовувати яйце для випікання пирогів або приготування морозива. Або ви можете додати до нього сіль, перець, молоко та збивши, посмажити на сковорідці.
Ми вже з'ясували, що коли хочемо використовувати яйця, ми повинні розбити шкаралупу. А раптом шкаралупа виявиться настільки твердою, що ви не зможете її розбити?
Таке відбувається з деякими людьми, коли Бог просить зробити їх що-небудь. Вони не слухають Його та не знають, що Він хоче. Іноді люди знають, що хоче Бог, але не роблять цього. Вони тверді й уперті – як яйця, у яких надто тверда шкаралупа та їх неможливо розбити.
Бог хоче, щоб ми слухалися Його, і коли ми так робимо, Бог благословляє нас. Давайте не будемо впертими і дозволимо Богові використати нас. Тоді ми зможемо отримати Його благословення.
Подивіться ще цікаве
|
|
|
|