Понеділок 20 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Життя за життя



Життя за життя


149


Опис

Предмет: Фруктове насіння або пакетик із насінням квітів.

Важко зрозуміти, чому Ісус мав прийти на землю і померти за нас, перш ніж ми могли стати Божими дітьми. Можливо це насіння допоможе нам (покажіть насіння).

Якби ви закопали це насіння в землю, що сталося б? Якийсь час воно лежатиме в землі. Після того, як ви полили його, а сонце зігріло його своїми променями, щось неймовірне трапиться з насінням. На поверхні землі раптом з'явиться маленький зелений паросток. Цей паросток почне підніматися нагору все вище і вище, поки не перетвориться на рослину.

Ми можемо спостерігати за життям рослини після того, як вона з'явиться на поверхні. Але що сталося з ним під землею? Насіння померло. Воно мало померти, щоб дати життя.

Те саме зробив Ісус. Він мав померти, щоб ми могли мати вічне життя.
Бог святий. Ми всі згрішили і позбавлені Божої слави, бо робили те, що Богові не подобається. Ти колись обманював чи брав чуже? Погано поводився в школі чи не слухався батьків?

Бог зробив так, що ти ніколи не помреш, а житимеш з Ним вічно, навіть якщо ти чинив погані вчинки. Для цього Він послав Свого Сина Ісуса до нас.
Ісус прийшов на землю для того, щоб ми могли мати вічне життя. Але спочатку Він мав померти. "Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне" (Ін.З: 16).
Бог дуже любить нас і Він хоче, щоб ми жили з Ним вічно.






Подивіться ще цікаве