Субота 27 Липень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

🎁 Життя - це надзвичайний дар. Кожна хвилина, кожен момент, що ми маємо, є неповторним

🎁 Життя - це надзвичайний дар. Кожна хвилина, кожен момент, що ми маємо, є неповторним. Тому важливо віддавати собі звіт про цю цінність і цінувати кожну прожиту хвилину. 💫⏳

🙏 Ми несемо велику вдячність Богу за Його піклування про нас. Він завжди надає нам силу, мудрість та направлення, щоб пройти через всі випробування та складнощі. Його присутність в нашому житті додає значення і сприяє нашому духовному розвитку. 🙌✨

🌿 Проживаючи в гармонії з Богом, ми отримуємо внутрішній мир і спокій. Віра у Бога допомагає нам знайти сенс життя, незважаючи на всі виклики і труднощі, з якими ми можемо стикатися. Вона надає нам впевненість і надію на краще майбутнє. 🌈🙏💖

🛡️ Бог - наш провідник і захисник. Він оберігає нас від небезпек і радить нам на шляху життя. Ми можемо довіряти Йому і знаємо, що Він завжди поруч з нами. Його любов безмежна і вічна, і ми завжди можемо сподіватися на Його благословення та допомогу. 🙏🕊️🛡️

🌟 Життя - це постійний рух і зміна. Кожен день приносить нові виклики і можливості. Ми повинні бути відкритими для прийняття нових досвідів і використовувати наші здібності для досягнення своїх цілей. Бог дає нам потрібні ресурси і направлення, але вирішення залежить від нас. 🌅🚀💪

23.06.2023

Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії

🙏 "Ісус - це, наче образ любові та милосердя, який став символом спасіння та надії."

⛪️ "Мов світло у темні, Ісус відкриває шлях до Бога і просвітлює наше духовне життя."

🌟 "Ісус - це, наче живий втілення Божої любові, яке змінило хід історії людства."

🕊️ "Як голуб миру, Ісус приніс до с...

Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими

🤲 "Служіння та любов - це, наче дарунок, який ми приносимо світу, розділяючи Божу любов з іншими."

🌟 "Мов свічка, що віддає світло, служіння та любов допомагають нам розсіювати темряву навколо."

🕊️ "Служіння та любов - це, наче крила, що допомагають нам піднятися вище і донести Божу благодать до інших."

&...

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Любов - це найвища заповідь, яку Христос залишив нам. Вона є силою, що змінює світ, і вона втілюється в наших діях і взаєминах з іншими. ❤️🌍🤝

Віра - це не тільки переконання, але й джерело надії і втіхи. Вона надає нам силу для подолання випробувань і приводить нас до покою серця. 🙏🌿❤️

Милосердя - це прояв Божої люб...

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Бог завжди надає стільки сил, скільки людина здатна перенести. 🙏💪

Він розуміє наші межі та обставини, і завжди надає нам потрібну силу, щоб подолати виклики життя. 🌟💪

Коли ми знаходимося в скрутних ситуаціях або почуваємося виснаженими, Бог дає нам внутрішню міць, яка допомагає нам продовжувати вперед. 🙌💪

Наші пережив...

Божа мудрість - ніби найбільша зібрана бібліотека з усіма відповідями, що розкривають сенс і глибину життя

📚 "Божа мудрість - ніби найбільша зібрана бібліотека з усіма відповідями, що розкривають сенс і глибину життя."

🌊 "Мов течія ріки, божа мудрість лагідно наповнює наші душі знанням, що веде нас до моря розуміння."

🌄 "Божа мудрість - як перший промінь сонця на ранковому небосхилі, розкриваючи перед нами найяскравіші шляхи життя....

Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед

🌟 "Надія в Христі - ніби яскрава зірка на небосхилі, яка показує нам шлях вперед."

🕊️ "Мов голубка в символізмі миру, надія в Христі носить у собі віру в краще завтра."

🌄 "Надія в Христі - це, наче ранковий промінь, що проникає в наші серця, даруючи нам нові можливості."

🛐 "Як стовп хмара в п...

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей

❤️Радість – це коли душа перестає просити те, чого у неї немає, і починає радіти тому, що є🌸

Нічого не дає мені  більшого утішення, ніж думка, що  я в руці Бога 💕 

☆Щастя не в дорогих домах ,не в дорогих машинах ,не в мілярдах грошей .    
Щастя бути з Богом💙

📖Усе мені можна, ...

Мов хвилі на океані, божа благодать обіймає наші душі ніжною силою, надаючи нам рух та напрямок у нашому подорожі життя

🌟 "Божа благодать - це ніби витончений танець, у якому наші життєві кроки плетуться з дотиками небесної грації."

🌈 "Мов аромат квітів, божа благодать надає нашому існуванню ніжність та красу."

🎁 "Божа благодать - це, наче дарунок, що завжди випадає саме вчасно, даруючи нам несподівану радість та підтримку."

...

Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною...

🌿Якщо в тебе є переваги перед іншою людиною, але ти поставив її вище за себе - ти виявив любов: адже «любов не підноситься» (1 Кор. 13:4).📖🌿

###12.10.2023...

Молитва - це спосіб спілкування з Богом, де ми можемо висловити свої радощі, суми, потреби та подяку

Благодать - це Божий надбання, яке ми не заслужили, але отримуємо з Його милості. Вона перетворює наші серця, дарує нам нове життя і допомагає нам жити згідно з Божими заповідями. 🌟💖🌈

Надія - це невичерпний джерело сили і оптимізму, яке нам дає Христос. Вона підтримує нас в складних часах, дає нам упевненість у майбутньому і розпалює в нас вогонь надії. ㇪...