Неділя 05 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Як навчитися споглядати Божу красу

Навчитися можна і маю рецепт, як навчитися споглядати Божу красу!
Для цього потрібно захотіти!

Потрібно відірватися на хвилину від повсякденної метушні, озирнутися довкол


Якось я їхав у справах містом, сів у маршрутку, яка їде трохи іншим маршрутом, окружним, якраз через парки на околиці міста. Я дуже поспішав, тому спочатку мало не почав нервувати про витрачений час, але сказав собі: коли ти ще побачиш таку красу, цю зелень, подихаєш таким прохолодним, чистим повітрям? Я відразу заспокоївся, просто почав насолоджуватися Божою красою!
Якщо в дорозі біля вашого автобуса прокололося колесо, зійдіть і просто подивіться, насолоджуйтесь Божою красою! 20 хвилин відпочинку!

Скажу також, треба вчитися бачити найцікавіші сторони у всьому. Багато хто знає, що таке година пік у метро:) 

Почати можна з будь-якої миті. Вранці, прокинувшись, усміхніться сонечку, яке світить вам у віконце. Це Бог посилає вам сонячний промінець та тепло. Подумайте про все, що було у вашому житті, і про те прекрасне, що ви бачили. Це Бог для вас усе робив.
А тепер, виходячи з дому, спробуйте помічати все те прекрасне, що Господь створив у всьому, що зустрічатиметься вам на шляху. Ці квіточки, дерева, листочки. Цих метеликів, які пурхають. Людей, які йдуть на зустріч. Хтось усміхається, хтось замислений. кожен прекрасний по-своєму. Бо Бог створив кожного індивідуальним.
І ви прекрасні та неповторні. Такого іншого нема! Бо вас такий Господь створив і такий любить!
І все, що довкола, вся краса, для вас!

Божих вам благословень і радості в Господі та насолод Його красою!

Денис Фокеєв

Вічна радість життя

Єдина реакція на всі обставини у житті – РАДІСТЬ. Принаймні – не падати духом, не втрачати спокій у серці, не сумувати, не відчувати жодної депресії, ніякого горя та сліз. Тому що:

1. Найбільша проблема людини, найгірше для людини, найбільше горе, яке тільки є - це смерть в пеклі, вже позаду. Смерть через зневіру та гріховне життя! Ми позбавлені вічног...

Радуйтеся завжди в Господі!

Радість є винятково важливою складовою християнського життя. Нам заповідано не просто радіти, а радіти завжди.
Ми читаємо в Біблії:
"Завжди радійте. Постійно моліться." (1Фес. 5.16-17) Чи можна після цих слів молитися без радості?

У нагірній проповіді Ісус пояснює як правильно постити:
"Також, коли постите, не будьте сумні, як лицеміри, бо вони приймають на с...

Як любити і приймати любов

Любов... Усі на неї чекають і всі про неї мріють. Це чудове почуття, про яке так багато пишуть, співають і знімають фільмів. І кожен хоче пізнати що це таке - Любов? Відчути і насолодитися.
І все-таки, як це навчиться любити і бути коханим? У кого запитати поради і як знайти рецепт справжнього кохання? Хочеш ми допоможемо тобі, бо знаємо Того, Хто є Любов? І Т...

Радійте!

..радійте з того, що ваші імена написані на небесах. Лк.10:20

Так Ісус одного разу відповідав Своїм учням. Чи знаєш ти, що Він і твоє ім'я хоче записати в Книгу Життя? Ти, напевно, відгукуєшся на ім'я, записане у земних списках та документах. Але чи записано твоє ім'я у Небесній Книзі, Книзі Життя? Ти маєш знати це. День, коли твоє ім'я було занесено на ...

Бог любить тебе таким, яким ти є!

Бог любить тебе! Він любить тебе зараз, не вчора і не завтра, а цієї хвилини. Він любить тебе таким, яким ти є.

Він створив тебе особливим і єдиним. У всьому світі немає подібного до тебе. Він створив тебе за своєю подобою та образом. Створив для радості, щастя, кохання!

Я розумію, тобі може бути зараз важко. Може, ти в розпачі, життя втратило...

Усміхнися світу

Усміхнися світу і світ усміхнеться тобі. З чого ти починаєш щодня?
З посмішки чи роздратованої гримаси, яка перша думка спадає тобі на думку?
Світ навколишній тебе сповнений любов'ю радістю світлом, ти помічаєш це. А іноді треба просто зняти чорні окуляри і широко посміхнутися світу, щоб помітити це. Але зняти окуляри з очей незрівнянно простіше, ніж зняти з душі і ми в...

Бог любить тебе

Любов Божа до нас відкрилася в тому, що Бог послав у світ єдинородного Сина Свого, щоб ми отримали життя через Нього. У тому любов, що не ми полюбили Бога, але Він полюбив нас і послав Свого Сина на милосердя за наші гріхи.
1-е послання Іоанна 4:9,10

Бог піклується про тебе, як про дитину Свою, про своє творіння.

Бо Ти вчинив мої нутрощі, і виткав мене в утробі м...

Жага щастя та потреба в Радості

Кожна людина на землі хоче і прагне бути щасливою та радісною. Але не завжди ми добре розуміємо, що таке справжнє щастя і що таке справжня радість. І тому наші прагнення на щастя нерідко звертаються в гонитву за примарами, а радість так легко змінюється зневірою, тугою та розчаруванням.

А тим часом спрага щастя і потреба в радості – це не якесь суєтне бажання, не прим...

Божі ліки від знедоленості

Майже кожному з нас хоч одного разу довелося випробувати почуття знедоленості. Але більшість із нас не усвідомили ні природи цього почуття, ні його наслідків.

Знехтуваність може бути відносно невинною. Але може виявитися і настільки глибоко ранить, що вплине на все ваше життя і торкнеться всіх ваших взаємин.

Наприклад, вас не обрали грати за спортивну команду шко...

Хто ви?

Багато хто дивиться, але бачать лише одиниці. Люди мистецтва дивляться навколишній світ особливими очима. Вони на звичайний камінь дивляться іншими очима, тому що бачать у ньому майбутній витвір мистецтва, майбутню скульптуру.
Коли світ відкидає вас, т.к. не бачить у вас внутрішньої цінності, і ви опиняєтеся поза суспільством, Бог знаходиться поряд з вами і не відкидає вас.&...