Четвер 02 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Порятунок завдяки вірі

Я хотів би поділитися з вами про те, що спасіння можливе завдяки нашій вірі в Ісуса Христа, Його жертву та воскресіння. Віруючі в Ісуса Христа розуміють, що Його жертва на хресті та воскресіння є основою нашої віри та надії на вічне життя. Як сказано в Писанні, "Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне" (Івана 3:16).

Коли ми віримо в Ісуса Христа та Його жертву на хресті, ми отримуємо прощення за наші гріхи і отримуємо можливість розпочати нове життя з Богом. Наша віра в Ісуса Христа є нашою єдиною надією на спасіння, і вона повинна ґрунтуватися на впевненості в Його істинності та силі Його жертви.

Коли ми приймаємо Ісуса Христа як Спасителя, ми знаходимо нове життя в Ньому. Як сказано в Писанні: "Отже, якщо хтось у Христі, той нове створіння: старе минуло, се, все стало новим" (2 Коринтян 5:17). Наше нове життя в Ісусі Христі є джерелом радості, миру та надії. Вона також є джерелом сили для нашого повсякденного життя та допомагає нам долати труднощі та випробування, з якими ми стикаємося.

Наша віра в Ісуса Христа також є нашою зброєю проти ворогів нашої душі. Як сказано в Писанні: "Бо ми не маємо боротьби проти крові і плоті, але проти начальств, проти влади, проти світовласників, темряви віку цього, проти духів злості піднебесних" (Ефесян 6:12). Віруючі в Ісуса Христа розуміють, що ми боремося не лише зі своїми власними пороками та спокусами, але й із впливом зла та темряви у світі. Ми знаємо, що наш ворог, диявол, прагне відвести нас від Бога і знищити нашу віру. Але коли ми віримо в Ісуса Христа, ми отримуємо захист та надію на перемогу над злом.

Віруючі розуміють, що наша віра в Ісуса Христа є ключем до спасіння. Ісус Христос був посланий Богом на землю, щоб виконати Божий план спасіння людства. Він жив серед нас, навчав нас про Бога і Його любов, і нарешті зробив жертву на хресті за наші гріхи. Але найдивовижнішим є те, що після того, як Його тіло було покладено в труну, Він воскрес із мертвих на третій день, обіцяючи нам вічне життя через віру в Нього.

Ми можемо отримати спасіння лише через віру в Ісуса Христа та Його жертву. Ніякі наші справи чи зусилля не можуть отримати спасіння, тому що наші гріхи можуть бути тільки прощені завдяки жертві Ісуса Христа. Він помер за нас, щоб ми могли жити. Віруючі розуміють, що ця жертва дає нам доступ до Бога та шлях до вічного життя.

Однак віра в Ісуса Христа не означає, що ми більше не матимемо проблем та випробувань. Ми все ще стикатимемося з труднощами та спокусами в цьому житті. Але завдяки нашій вірі, ми можемо отримати силу і підтримку, щоб подолати ці випробування та стати найкращими людьми. Віруючі розуміють, що наша віра в Ісуса Христа не тільки дає нам спасіння, але й допомагає нам прожити найкраще життя на землі.

Віруючі також розуміють, що наша віра має проявлятися у наших вчинках. Коли ми віримо в Ісуса Христа, ми повинні жити так, як Він навчав нас. Ми повинні любити одне одного, прощати один одного та допомагати один одному.

Але, на жаль, ми не завжди це робимо. Ми можемо образити один одного, завдати болю, залишити без допомоги та підтримки. Але якщо ми віримо в Ісуса Христа, то повинні наслідувати Його приклад і любити один одного так, як Він любив нас. Адже Христос прощав людей, незважаючи на їхні гріхи і недоліки, і не відмовляв у допомозі навіть нужденним.

Крім того, наша віра в Ісуса Христа повинна виявлятися не лише у нашому ставленні до ближніх, а й у нашому житті загалом. Якщо ми щиро віримо в Його жертву і воскресіння, ми повинні намагатися жити за Його вченням і прикладом. Не гніватись на оточуючих, не брехати, не красти, не вчиняти злочинів, не пропагувати насильство та ненависть – ось лише кілька прикладів того, як наша віра може впливати на наше життя та поведінку.

Але важливо розуміти, що наша віра не може врятувати нас від гріхів та наслідків наших вчинків. Тільки через віру в Ісуса Христа ми можемо отримати прощення гріхів та спасіння. Це не означає, що ми можемо грішити безкарно, але якщо ми щиро каємось у своїх вчинках і звертаємося до Бога з молитвою про прощення, то Він обов'язково почує нас і допоможе нам.

Таким чином, віра в Ісуса Христа та Його жертву на хресті – це не просто слова, це стиль життя, який має проявлятися у нашому ставленні до ближніх, нашого життя та нашої віри у Бога. Але найголовніше, це надія на спасіння та вічне життя, які ми можемо отримати завдяки нашій вірі в Ісуса Христа.

Друзі мої, нехай наша віра буде не просто формальністю, а стилем життя, який призводитиме до прощення гріхів, любові до ближніх і надії на вічне життя. Нехай кожен з нас стане світлом для оточуючих і прикладом вірного життя, щоб інші могли повірити в Істину і отримати спасіння завдяки вірі в Ісуса Христа.

Наше служіння іншим має бути проявом любові та турботи, а не бажанням отримати особисту вигоду. Згадаймо слова Ісуса Христа: "Коли ж ти влаштуєш частування, клич бідних, каліків, кульгавих і сліпих, і тоді будеш блаженний, що вони не можуть відплатити тобі; бо воздасться тобі у воскресінні праведних" (Луки 14:13-14).

Наша віра повинна перетворюватися на дії і виявлятися в нашому повсякденному житті. Ми повинні жити за принципами Біблії і слідувати за Ісусом Христом, ким би ми не були і де б ми не знаходилися. І нехай наша віра в Ісуса Христа буде джерелом нашої надії та сили, що допомагає нам долати всі труднощі та випробування життя.

Перемога над смертю. Воскресіння Ісуса Христа та його значення для нашої віри

Перемога над смертю: воскресіння Ісуса Христа та його значення для нашої віри". Ця тема дозволяє розглянути основну ідею Великодня - воскресіння Христа з мертвих, а також розібратися в тому, як ця подія змінює наше життя і віру. Розповідаючи про значення воскресіння Ісуса, ми можемо звертатися до таких тем, як надія, віра, любов і спасіння: ці ідеї дуже важливі для християн, і розгляд їх у світ...

Любов Бога до світу

Сьогодні я хотів би говорити з вами про те, як Великдень нагадує нам про любов Бога до світу. У цей день ми відзначаємо перемогу Ісуса Христа над смертю, але також Пасха нагадує нам про те, як Бог любить нас.

У Писанні говориться, що "Бог так полюбив світ, що віддав Свого Єдинородного Сина, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав вічне життя" (Івана 3:16). Це пока...

Великдень

Що таке паска? Свято чи обряд? Якого значення Великодня та звідки її походження? Чи знають люди, навіщо вони святкують це свято і чи мають вони бажання дізнатися справжнє значення Великодня?
За відповідями на ці та подібні запитання можна звернутися лише до Біблії! Адже вона є не лише Богонатхненним джерелом пізнання істини, а й також історичною книгою.
Історію пох...

Передача впевненості у перемозі

Коли ми святкуємо Великдень, ми святкуємо не лише перемогу Ісуса Христа над смертю, але й передачу впевненості у перемозі кожному з нас. Святкування Великодня нагадує нам про те, що ми можемо мати впевненість у перемозі завдяки вірі в Ісуса Христа.

Ми всі знаємо, наскільки важлива впевненість у житті. Без неї ми можемо почуватися слабкими та безпорадними, особливо коли стик...

Розгадка таємниці: що означало вираз 'Здійснилося!' Господа Ісуса на хресті?

Фраза "Здійснилося!" ("Τετέλεσται" грецькою) була вимовлена Ісусом Христом на хресті в момент своєї смерті. Ця фраза згадується в Євангелії від Івана, розділ 19, вірш 30: "Коли Ісус, взявши оцет, сказав: досконало! І, нахиливши голову, віддав дух."

Історично, фраза "Здійснилося!" могла означати, що страту Ісуса н...

Воскресіння Лазаря: Символ Воскресіння Христового та Надія на Життя Вічне

Дорогі брати і сестри, радісне свято Великодня настало! Це день, коли ми відзначаємо перемогу Христа над смертю і відкриття нам шляху до вічного життя. Але перш ніж ми розглянемо Великодню історію, погляньмо на історію воскресіння Лазаря, яка є символом Воскресіння Христового і Надії на Вічне життя.

З Євангелія від Івана ми дізнаємося, що Лазар, друг Ісуса, помер і був похо...

Ісус — ідеальне жертовне ягня, яке пролило свою кров, щоб урятувати всіх нас

Дорогі брати і сестри у Христі, хочу сьогодні розповісти про Таємну Вечерю та символічне значення Песаха. Ці події не тільки описують останній вечір Ісуса з учнями, але й мають велике значення для нашої віри.

Виходячи з євангелії, ми знаємо, що Тайна Вечеря відбулася в останній день перед стратою Ісуса. Він зібрався зі своїми учнями, щоб відзначити Песах – єврейське с...

Зустріч із воскрешеним Христом може змінити наше життя: Марія Магдалина

Дорогі брати і сестри, сьогодні я хочу розповісти вам про Марію Магдалину, яка є одним із найвизначніших учнів Христа і першою, хто побачив воскресленого Господа. Її життєвий шлях набагато складніший, ніж ми можемо уявити, але вона знайшла справжнє спасіння через Христа і стала прикладом того, як щирий пошук Бога і вірність Христу можуть змінити наше життя.

Марія Магдалина була ...

Про те, як Ісус переміг смерть і дав нам спасіння та надію

Друзі, у цей Пасхальний день, я хочу поговорити з вами про те, як Ісус переміг смерть і дав нам спасіння та надію. Це фундаментальна істина християнства, яку ми повинні усвідомити і прийняти в серці, щоб отримати справжнє спасіння.

Коли Ісус помер на хресті, це був не лише фізичний акт убивства, але й духовна жертва, яку Він приніс за наші гріхи. Ісус взяв на себе наші гріх...

Перемога Ісуса Христа над смертю та гріхом

Як говориться в Писанні: "Він не тут, бо воскрес, як сказав. Ідіть, скажіть учням Його та Петру, що Він іде перед вами в Галілеї; там ви побачите Його, як Він сказав вам" (Марк 16:6-7 ). Ця велика новина повинна заповнити наші серця вдячністю та радістю, оскільки вона означає, що ми можемо жити з Христом вічно.

Цього дня ми також повинні пам'ятати про те, як Христос жертвував Св...