Среда 24 Апрель 2024   Українська  /   Русский       Карта сайта  


Выберите категорию:

ПАСХА УКРАЇНСЬКОЮ|Пасха|Наставления|С Днем Рождения|Здоровье|Учеба|Экзамены| Ободрения|Пожелания|Свадьба|Годовщина Свадьбы|Счастливого пути!|Счастья!|С добрым утром|Хорошего дня!|Приятного вечера!|Спокойной ночи!|Хорошего настроения!|Рождество|Водное крещение|Троица


Привітання з Великоднем




Христос Воскрес! Зичу Вам, щоб добро та благополуччя були невід'ємною частиною вашого життя, а щедрість і щирість помагали відчувати відкрите небо над головою! Нехай душевний мир, розуміння та тепло зігрівають ваш дім і серце!



З найщирішими побажаннями на Великдень! Бажаю здоров'я, багатства, радості та щастя. Хай цей світлий святковий день подарує безмежну радість і доброту, а майбутній шлях буде наповнений світлом і здобутками!



З найщирішими вітаннями з Великоднем! Хай цей світлий святковий час дарує нові сили і натхнення, успіх і достаток в усіх починаннях! Христос Воскрес!



Христос Воскрес! Вітаю зі святом Великодня і бажаю, щоб в вашому житті завжди було місце любові, турботі, співчуттю та взаєморозумінню! Нехай цей день подарує вам багато весняного настрою, бадьорості та натхнення на нові досягнення!



Христос Воскрес! Вітаю зі святом Великодня і бажаю, щоб ваше життя було наповнене світлом, радістю та взаєморозумінням! Нехай цей день стане втіхою для вашої душі, а на вашому життєвому шляху з'являться найбільші бажання та мрії!



Христос Воскрес! З нагоди Великодня бажаю, щоб у вашому домі завжди була повна чаша! Бажаю здоров'я, радості та щастя, нехай цей світлий святковий день дарує бадьорість, натхнення, найчудовіші можливості для реалізації всіх ваших справ та планів, добру надію та безмежну любов!



Христос Воскрес! Вітаю зі святом Великодня і з цілої душі бажаю відпустити всі біди та печалі, відкрити своє серце для радості та натхнення! Нехай світ благополуччя проллється на ваш життєвий шлях! Нехай на душі завжди панує добро, порядок і спокій! Бажаю, щоб ваша доля розквітла новими можливостями, а життя засяяло новими кольорами!



Христос Воскрес! Вітаю зі святом Великодня і бажаю, щоб у вашому житті було більше світла, щастя і кохання, щоб цей святковий день дарував доброту, весняне тепло, радість та достаток!



З повагою вітаю Вас зі світлим святом Пасхи! Нехай це свято принесе Вам багато тепла, світла та надії. Бажаю міцної віри, духовної чистоти, любові та злагоди в сім'ї. Нехай Бог благословить Вашіх близьких та рідних. Христос Воскрес!



Вітаю зі святом Воскресіння Христового! Нехай Пасха принесе Вам багато світла, тепла та радості. Бажаю здоров'я, миру та злагоди в сім'ї, любові та злагоди з близькими. Нехай душа буде наповнена любов'ю та спокоєм. Христос Воскрес!



Вітаю зі святом Воскресіння Христового! Нехай Пасха принесе Вам багато світла, тепла та радості. Бажаю здоров'я, миру та злагоди в сім'ї, любові та злагоди з близькими. Нехай душа буде наповнена любов'ю та спокоєм. Христос Воскрес!



Христос Воскрес! З нагоди цього світлого свята Пасхи, я хочу побажати Вам духовного спокою, любові, злагоди та щастя. Нехай Господь благословить Ваш дім та надійних друзів, які завжди поруч з Вами. Христос Воскрес!



Христос Воскрес! Вітаємо зі Святом Великодня! Бажаємо тепла, затишку, щастя, миру, духовного злагодження та благополуччя. Нехай Божа благодать наповнює душу, а руки виконують добрі справи. Зичимо міцної віри, здоров'я та довгих літ життя!



Вітаємо зі Святом Великодня! Бажаємо світлої радості, щирої любові, міцної віри, миру, спокою та процвітання. Хай душа наповниться тихим щастям, теплими почуттями, світлими думками та любов'ю. Хай цей день принесе спокій, гармонію та злагоду!



Вітаємо зі Світлою Воскресінням Христовим! Бажаємо здоров'я, щастя, любові, миру і душевної гармонії! Хай Ваш дім завжди буде теплим і затишним. Нехай в ньому панують розуміння, любов та турбота!



Христос Воскрес! Зичимо здоров'я, радості, миру, благополуччя та світла у Вашому домі. Нехай голову ніколи не болить, небо завжди буде ясним, а біля Вас завжди будуть надійні друзі. Хай Великдень принесе Вам радість і тепло у серці. Бажаємо, щоб Господь дарував свою любов і міцну віру у душі. З Великоднем!



Вітаю тебе зі світлим святом Воскресіння Христового! Нехай ця радість і благодать переживана сьогодні всіма християнами, залишиться з тобою протягом усього року та допомагатиме тобі в складний час. Христос Воскрес!



Бажаю тобі радості та благополуччя у день Великодня! Нехай тебе захищає ангел від усього злого, нехай у твоїй голові завжди світлі думки, а в домі завжди панує щастя. Бажаю тобі чудових подій, відмінних друзів, позитивного настрою та приємних відчуттів.



У день Пасхи ми по-дитячому радіємо очищенню від повсякденних турбот і тіні зневіри. Так нехай всі твої непогожі дні залишаться за цією невидимою межею, а попереду виблискують тільки чисті, казкові вершини великих досягнень, осяяні Божою милістю!



Вітаю тебе зі світлим святом Воскресіння Христового! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з тобою на весь рік і підтримує тебе у важку годину! Христос Воскрес!



Зі світлим святом! Нехай ангел закриває своїм великим, надійним крилом від усіх негод, думки нехай будуть світлі, нехай щастя в дім приходить з кожним світанком. А життя наповниться яскравими подіями, чесними друзями, позитивним настроєм і приємними відчуттями



Вітаємо з Великоднем! Бажаємо вам ясного сонця над головою, позитивних думок, добрих вчинків, посмішок, безмежного кохання і безлічі щастя.



Бажаємо, щоб у вашому серці завжди панувало світло, а вдома - затишок і благополуччя, ваші близькі мали міцне здоров'я і радість у душі. Великдень - свято, коли здійснюються неможливі речі, тому ніколи не втрачайте віру. Зі святом!



Зі світлим святом Христового Воскресіння вас вітаємо! Нехай звуки великодніх дзвонів принесуть вам лише хороші новини, ваше серце наповниться радістю, а віра допоможе вам перебороти будь-які труднощі.



Христос Воскрес! Бажаємо, щоб яскраве світло цього свята наповнило ваше життя радістю, надією і щастям. Нехай ваша душа іскриться вірою, ваші думки наповнюються добром, а серце - любов'ю.



Вітаю з Великоднем! Тобі бажаю ясного сонця над головою, позитивних думок, добрих вчинків, привітних посмішок, безмежного кохання і море блаженства.



Нехай у серці панує лише світло; в будинку – затишок і благополуччя; у близьких – міцне здоров'я і радість у душі. Світле свято Великдень – день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставай вірити. Зі святом!



Вітаємо вас зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе вам лише благі вісті, нехай ваше серце наповниться радістю, а віра допомагає вам долати труднощі.



Христос Воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. І нехай сьогодні і завжди душа твоя іскриться вірою, помисли – добром, а серце – любов'ю.



Вітаю зі святом Воскресіння Христового! Нехай Божа ласка зігріває ваші серця, а світло цього святкового дня наповнює ваше життя здоров'ям, радістю та гармонією. Бажаю зберігати віру, любов і надію, знаходити рішення у складних ситуаціях та досягати поставлених цілей. Христос Воскрес!



З найкращими побажаннями вітаю вас зі святом Великодня! Нехай до вашого дому завітає мир і злагода, а Господь подарує вам здоров'я, щастя та достаток. Бажаю бути відкритими до добра, пізнавати нове і знаходити щастя в дрібницях. Христос Воскрес!



Вітаю зі святом Воскресіння Христового! Бажаю вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, успіхів у роботі і реалізації задумів. Нехай у вашій душі завжди буде мир і тепло, а серце наповнюватиметься любов'ю і радістю. Христос Воскрес!



З нагоди святкування Великодня вітаю вас з найтеплішими побажаннями! Нехай в серці буде спокій, а душа - світла і щаслива. Бажаю віри, оптимізму, удачі в усіх справах, радісних подій і щедрих дарунків від друзів та близьких. Христос Воскрес!



З радістю вітаю вас із святом Воскресіння Христового! Нехай у ваших серцях завжди будуть світлі почуття любові, миру та надії. Бажаю здоров'я, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях і невичерпної енергії для досягнення мрій. Христос Воскрес!



Вітаємо з найпрекраснішим святом - Великоднем! Нехай віра, надія і любов заповнять ваші серця. Бажаємо злагоди, гармонії і щастя у вашому житті. Христос Воскрес!



Зі святом Великодня вітаємо вас! Нехай цей день принесе у ваше життя нові емоції та враження, душевний спокій та гармонію. Бажаємо здоров'я, миру і добробуту у вашому житті. Христос Воскрес!



Від щирого серця вітаємо зі святом Великодня! Бажаємо миру, любові та злагоди в вашому житті. Хай це свято заповнить ваші серця світлом і надією на майбутнє. Христос Воскрес!



Любі друзі, зі святом Великодня вас вітаємо! Нехай це світле свято подарує радість, надію і віру у майбутнє. Бажаємо, щоб Господь благословив вас і вашу родину. Христос Воскрес!



Вітаю з найвеличнішим і найдорожчим святом - Великоднем! Бажаю міцного здоров'я, добра та душевної рівноваги. Хай цей день принесе у ваш дім тепло, радість та злагоду. Христос Воскрес!



Щиро вітаю зі світлим Воскресінням Христовим! Нехай це свято наповнить ваше серце миром, любов'ю та надією на краще майбутнє. Христос Воскрес!



Бажаю Вам здоров'я, щастя та благополуччя в цей світлий Великодень. Нехай Господь зігріває ваші серця любов'ю та милосердям, а Великодній дух несе у ваше життя нові надії та сподівання. Бажаю миру, злагоди та здійснення всіх задумів! Христос Воскрес!



Вітаю вас з найвеличнішим християнським святом - Великоднем! Нехай це свято наповнить ваше життя світлом та вірою у майбутнє. Бажаю вам миру, злагоди та благополуччя. Христос Воскрес!



Щиро вітаю вас з Великоднем! Нехай це свято принесе вам найбільші благословення та відкриє нові можливості у житті. Бажаю вам любові, радості та миру. Христос Воскрес!



Вітаю вас з Великоднем! Нехай це свято стане початком нового життя, наповненого вірою, надією та любов'ю. Бажаю вам щастя, здоров'я та благополуччя. Христос Воскрес!



З найщирішими побажаннями вітаю вас зі світлим і радісним святом Великодні. Бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя, любові та злагоди у родині. Христос Воскрес!



Вітаю вас з Великоднем! Нехай це свято подарує вам віру, надію та любов, а ваші серця наповняться радістю та миром. Христос Воскрес!



Нехай Великодень стане початком нового життя, сповненого любові, миру та добра. Бажаю Вам міцного здоров'я, наснаги та успіху у всіх справах, а також злагоди та згоди з оточуючими. Христос Воскрес!



Хай Воскресіння Христове принесе у Ваші душі нову духовність, а у Ваш дім – мир, спокій та любов. Бажаю Вам міцного здоров'я, наснаги та оптимізму у досягненні бажань, а також злагоди та згоди у родині. Зі святом Великодня!



Зі святом Великодня вітаю! Нехай цей день наповнить Ваші серця світлом та теплом, а з душі піднімуться щирі молитви та благодарність. Бажаю Вам міцного здоров'я, наснаги та благополуччя у всіх починаннях. Христос Воскрес!



Із святом Великодня вітаю! Нехай це світле свято наповнить Ваші серця вірою, любов'ю та спокоєм. Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя та гармонії в родинному колі, а також здійснення всіх мрій та задумів. Христос Воскрес!

   0 - 50   след.



Пасха - это один из самых важных христианских праздников, который отмечает воскрешение Иисуса Христа. Это время радости, надежды и благодарности за жертву и любовь, которую Бог проявил к нам через Христа.

Христианские поздравления на Пасху не только пожелают близким и друзьям веселья и радости в этот день, но и напомнят им о главной ценности христианства - любви. В такие дни особенно важно поддерживать близких и укреплять свои отношения с ними. Христианские поздравления на Пасху могут помочь в этом, выразив наши чувства и эмоции в словах.

Также, отправляя христианские поздравления на Пасху, мы делимся своей верой и убеждениями с окружающими. Это может быть отличной возможностью поделиться своими мыслями о Боге и его благодати с теми, кто не знаком с христианством.

Кроме того, христианские поздравления на Пасху могут стать способом нашего благодарения Богу за все, что он сделал для нас. Поздравляя близких и друзей в этот день, мы выражаем свою благодарность за то, что мы не одни, и что есть люди, которые любят и ценят нас. Также мы благодарим Бога за свою веру, своих близких и за всё, что нам дал.

Христианские поздравления на Пасху могут стать важной частью нашей духовной жизни, помогая нам сохранять свои отношения с Богом, близкими и друзьями, а также делиться своей верой с другими.