Неділя 19 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    

Біблійні уроки для малюків 3-5 років



Біблійні уроки для малюків 3-5 років


754


Опис

На цій сторінці ви можете знайти безкоштовні уроки Біблії для малюків віком від 3 до 5 років. Уроки містять історії з життя Біблії, а також матеріали для розфарбування, робіт з рукоділля та інші активності. Список тем включає історії про створення світу, Адама і Єву, Авраама, Ноя та інші. Видання також містить уроки про Вавилонську вежу та Ісака. Ви можете завантажити ці уроки для використання вдома або в церкві.

Ось список тем уроків:

  • Бог все створив
  • Бог створив мене
  • Гріхопадіння
  • Ноєв ковчег
  • Вавилонська вежа
  • Аврам і Сара
  • Ісак

Ці уроки для малюків від 3 до 6 років знайомлять з основними історіями з Біблії, такими як:

  1. Бог все створив - у даний урок розповідається, як Бог створив світ, природу та нас, людей. Діти дізнаються про красу Божої творчості та вчаться поважати природу.

  2. Бог створив мене - у цьому уроці діти вчаться, що Бог створив їх, і вони є особливими та унікальними. Вони також дізнаються про те, що Бог кохає кожного з нас.

  3. Гріхопадіння - урок розповідає про те, як Адам і Єва порушили Божі заповіді і спричинили гріхопадіння. Діти вчаться про важливість слухняності Богу та поваги до Нього.

  4. Ноєв ковчег - діти дізнаються про історію Ноя, який спасав тварин від потопу. Урок вчить дітей про важливість підтримки та допомоги тим, хто потребує допомоги.

  5. Вавилонська вежа - урок розповідає про вежу, яку хотіли побудувати люди, щоб дійти до неба. Діти вчаться про важливість скромності та підкорення Божої волі.

  6. Аврам і Сара - урок розповідає про перші кроки Бога з Аврамом та Сарою, які стали предками великої нації. Діти вчаться про важливість віри та довіри до Бога.

  7. Ісак - діти дізнаються про народження Ісака, який став другим патріархом після Авраама. Урок вчить дітей про важливість родини та батьківської любові.

Кожен урок містить розповідь з Біблії, після чого надаються завдання для дітей, пов'язані з темою уроку. Наприклад, урок "Бог все створив" може включати завдання з розмальовування малюнку створення світу, виготовлення паперової змійки як символу створення рептилій, або складання пазлу зі зображенням різних створінь, які Бог створив.

Аналогічно, урок "Аврам і Сара" може включати завдання з виготовлення вінчика з паперу і палички для Аврама, або створення карти з шляхом подорожі Аврама до нової землі.

Завдання з подібних поділок можуть допомогти дітям краще запам'ятати і зрозуміти історії з Біблії та поглибити своє розуміння Божого Слова.








Подивіться ще цікаве