Вівторок 21 Травень 2024   Українська  /   Русский       Пошук    


Ісус продовжує робити дива!

129



Сьогодні я хочу розповісти вам про захопливу серію роликів "Лего історії" під назвою "Ісус продовжує робити дива!" Ця серія роликів дуже важлива для вашого духовного розвитку і навчить вас тому, як Ісус Христос продовжує робити неймовірні дива в нашому житті.

У цій серії роликів ви будете подорожувати у чудовому світі Лего разом з нашими героями. Ви побачите, як Ісус вчиняє дива, які допомагають нам у складних ситуаціях та дають нам надію. Ви дізнаєтеся про Його сили, які допомагають людям одужувати, перетворюють негаразди на радість і роблять неможливе - можливим.

Ці ролики навчать вас вірити в чудеса та надію. Ви зрозумієте, що навіть у найтемніші часи Ісус завжди поруч із нами, і Він може зробити неможливе, якщо ми лише віримо. Ви побачите, як віра в Ісуса може змінити наше життя та допомогти нам перебороти труднощі.

Ці ролики навчать вас бути вдячними за дива, які ми маємо у нашому житті. Ви побачите, як Ісус піклується про нас, надає нам милості та благословення. Ви зрозумієте, що кожен момент у нашому житті є особливим і що ми повинні вміти цінувати та вдячно приймати дива, які Ісус нам дарує.

Тож запрошую вас разом з нами дивитися серію "Ісус продовжує робити дива!" і відкривати для себе чудовість Його дій у нашому світі. Нехай ваш духовний розвиток буває наповнений вірою, надією та вдячністю за Ісусові дива.





Дивитися інші серії